ТРАМП: Бајденово физичко и ментално здравље се погоршава

TRAMP: Bajdenovo fizičko i mentalno zdravlje se pogoršava

3 aprila 2022

FIZIČKO i mentalno zdravlje američkog predsednika Džozefa Bajdena se pogoršava, kao i stanje cele zemlje, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp.„Ništa ne možemo učiniti da zaustavimo mentalni i fizički pad Džoa Bajdena. Vašim glasanjem u novembru (za Kongres) možemo zaustaviti propadanje naše zemlje“, poručio je u subotu Tramp pristalicama na mitingu u američkoj saveznoj državi Mičigen, prenosi TASS.

Sjedinjenim Američkim Državama ne prete najviše ni Rusija ili Kina, već aktuelna vlast, rekao je Tramp.

„Imamo predsednika koji nema pojma šta se dešava, nema pojma šta radi ili šta govori…. Predsednički izbori su namešteni i pokradeni, i zbog toga se uništava zemlja“, prenosi agencija Blumberg.

Prema Trampovim rečima, ovakvo stanje je najozbiljnija pretnja zemlji. Tramp je takođe istakao da su SAD na ivici „ekonomske noćne more“.

Tramp je 27. marta na skupu pristalica u Komersu u Džordžiji zamerio aktuelnoj administraciji Bele kuće zbog situacije oko Ukrajine i nazvao Bajdena „ubicom američkog sna“ i rekao da kao rezultat Bajdenove destruktivne politike, zemlja ide dođavola.

Izbori na sredini mandata za američki Kongres biće održani u novembru, a biraće se svih 435 članova u Predstavničkom domu i 35 od 100 mesta u Senatu, navodi TASS.

(Novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *