ТРАМП БРИЉИРА: Хилари Клинтон располаже таквим злим умом да ми је жао Била Клинтона

TRAMP BRILJIRA: Hilari Klinton raspolaže takvim zlim umom da mi je žao Bila Klintona

29 septembra 2021

DONALD Tramp je izjavio da su optužbe protiv njega za tajne veze s Moskvom „izmislile Hilari Klinton i Demokratska partija“.Kako je Tramp rekao u Džordžiji, rezultati istrage američkog specijalnog tužioca Džona Darema pokazali su da je „zavera s Rusijom bila potpuna podvala“.

U nastavku je dodao: „Zamislite kako se oseća Bil Klinton, u kakvom strahu živi, jer – kakva zlobni um mora imati Hilari da bi izmislila priču sa rusku prevaru?!“

Tramp je ponovio da su demokrate „izmislile celu priču i da je Amerika sa tom izmišljotinom morala da živi tri godine“:

„A sada još Demokratska partija SAD pokušava da napravi prevaru i sa onim što se dogodilo 6. januara“, odnosno – sa jurišom na Kongres (Trampovih pristalica). Ali sada je to zvanično. Međutim, i sve to je prevara od samo početka“.

Bivši šef Bele kuće je ocenio da Džo Bajden u svom govoru na zasedanju Generalne skupštine UN nije pomenuo Kinu zato što je sa njom snažno i kompromitantno povezan“.

Optužio je Bjdena da nije učinio ništa da Komunističku partiju Kine učini odgovornom za širenje koronavirusa po svetu“.

Povlačenje iz Avganistana ponovo je nazvao „američkom katastrofom“.

Specijalni tužilac Džon Darem podigao je optužnicu protiv Majkla Sasmana, jednog od ključnih svedoka koji je 2016. tvrdio da postoji „veza između Trampovog izbornog štaba i ruskih struktura“.

Darem ga tereti i da je sakrio istinu da je njegova advokatska kancelarija radila za štab izborne kampanje Hilari Klinton.

KOMENTARI5 komentara

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  Tramp je ludak sa crvenom kravatom, svi su zli umovi sem njega? Oni to zaista i jesu ali Tramp im je uz zadnjicu, ništa taj nije bolji. Hilary i billy su kao brat i sestra što se tiče zlih umova.

 2. milorad5 says:

  da billy je prva ztrva ove veoma zle osobe koja je verovatno sa namerom i postal njegova zena budući da je uličarka poreklom,mada neki tvrde da je kopile nekog mocnog lika iz pozadine što i meni izgleda kao vrlo verovatno.

 3. I Love Jesus says:

  I nama je žao Melanije. Onakva žena u onakvog čoeka. Vidite dragi prijatelji, kada imate konačno sve i baš sve počnete da ne vidite to već se borite za neku politiku, izbore, mesto predsednika da se sastajete sa Vuči-jem, Kurtijem, Tačijem i da želite još i nobelovu nagradu za mir. Pa čak i to da dobijete a dušu ste već izgubili jer i dalje nemate satisfakciju, a ona se nalazi u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu, mir duše u spoznanju da je On naš Gospod i Spasitelj, da mi možemo ući u slavu Večnog, i Istinitog koji je naš put i život.

 4. persida says:

  Hilari je Jevrejka, a Bil je jevrejski potrcko: https://www.cbsnews.com/news/hillary-has-jewish-roots/

  • I Love persida says:

   Pa posle neka neko kaže da persidica nije u pravu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *