ТРАМП: До нуклеарног рата може довести само – слабост

TRAMP: Do nuklearnog rata može dovesti samo – slabost

5 maja 2018

DONALD Tramp objavio je šta – po njegovom mišljenju – može izazvati treći svetski rat.

Pritom je rekao: „Sada se događaju zanimljive stvari povodom Severne Koreje. Sećate li se kako su svi govorili: „Biće nuklearni rat, imaćemo nuklearni rat. Nećemo! Znate li šta može dovesti do nuklearnog rata? Slabost, odnosno – pokazana slabost će dovesti do nukearnog rata“.

Nije precizirao na čiju `slabost` misli…Dodao je da je Vašington pod njegovim rukovodstvom već uspeo da poboljša situaciju na Korejskom poluostrvu.

Priznao je da je i sam ublažio sopstvenu retoriku povodom Severne koreje i da će je možda i dalje ublažavati.

Tramp  je Kim Džong Una više puta nazivao „psihom“, „malim čovekom“ i „malim čovekom-raketom“.

Pretio je da će uništiti celu Severnu Koreju.

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Tramp je vrlo ozbiljno mislio to što se grozio Sj.Koreji!Zato će Kim možda odustati od A-programa,jer će ga i Kina i Rusija malo pritisnuti!Inače će ga USA napasti!A i to bi bilo manje zlo nego da USA dozvoli J.Koreji i Japanu da i oni razviju svoje A-snage,a za što su svojom tehnologijom sposobne u roku"keks"!Pa će to onda žestoko prisjesti i Rusiji i Kini!I cijelom svijetu,jer će započeti utrku cijelog svijeta u A-naoružabanju,s svime što iz toga slijedi!A s ljudskom inteligencijom,slijedio bi Opći A-rat do sveopćeg uništenja!A ovako će mo doživjeti mini-varijantu!Od dva zla manje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *