ТРАМП ДОНЕО КОНАЧНУ ОДЛУКУ! Војска САД почиње…

TRAMP DONEO KONAČNU ODLUKU! Vojska SAD počinje…

23 jula 2020

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će federalne snage biti raspoređene u gradovima u kojima dolazi do porasta nasilja, među kojima su Čikago u Ilinoisu i Albukerki u Novom Meksiku.

Tramp je na brifingu u Beloj kući za porast nasilja optužio „pokrete koji naginju ulevo, koji žele da rasformiraju i ukinu policijske uprave nakon smrti Džordža Flojda.„Ovo divljanje nasilja šokira savest naše nacije“, rekao je Tramp, prenosi Rojters.

Grupa od 15 gradonačelnika velikih američkih gradova pozvala je ranije federalnu vladu da momentalno povuče svoje snage i „pristane da više unilateralno ne raspoređuje službenike federalne policije u američke gradove“.

Gradonačelnici su sekretaru za pravosuđe Vilijemu Baru i vršiocu dužnosti sekretara za unutrašnju bezbednost Čadu Volfu u otvorenom pismu poručili da su jednostrane odluke federalne vlade da pošalje snage u američke gradove „bez presedana“ i da „krše fundamentalnu ustavnu zaštitu“.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Samo gazi trupe Srdze Popovicha, gazi do daske. Nemoj da se neckas ko Putin, ili te nece biti. Gazi Soroseve najamnike, gazi vakcinase… Samo napred.

  2. Rista says:

    Neko želi da se ova situacija održava sve dok ne prođu izbori, ako to nije malo predugo pa im svima presedne. Tramp je kao precednik države po zadatku sone strane demonstranata i to se želi iskoristiti. Nema sumnje da mu to stvara probleme ali ako ih Tramp sruši, najveći deo naroda kome je preko penisa i korone i demonstranata i crnaca jednostavno će potvrditi Trampov novi mandat a ni elektori se nisu pokazali prodemokratski na prošlim izborima i to je činjenica. Zato neko ne želi da se demonstracije uguše. Doduše i nema ih previše, ali to je samo trenutno. Komanda ih ne zaleće jer nije vreme. A ako su i izbile spontano, već su dobile komandu i zaštitu demokratskih gradonačelnika. Bilo bi dobro znati koji su to gradovi? E, ali ima i druga muka ovih gradonačelnika a ona nije samo privilegija demokrata, nego svakog gradonačelnika. Buržoaska revolucija je bila iz prostog razloga što su buržuji hteli da budu kraljevi sve i jedan a tako su se i osećali, ali sa vrhovnim kraljem to nije išlo. Pa su ga poslali u istoriju i posle toga svaki buržuj je ne mali kralj, nego mali Bog na zemlji gde je njegova kompanija. To traže i ovi gradonačelnici. Hoće više vlasti u svojim velikim gradovima i želja im je da budu precednici grada države, jer su srazmerno moćni kao nekada buržuji. Ako to nije tačno, ipak se drma. Oni neće Trampa iz dva razloga. Zato što su demokrate i zato što bi svaki od njih želeo da bude Tramp u svome gradu. Kapitalizam ima šanse da nagazi na svoju senku. Opet, to ne odgovara globalnistima i biće tu svašta. A glupavi demonstranti će biti kuke i motike za jednokratnu upotrebu.

  3. S-500 na Zg says:

    Sace da se oglase gospodzha Liht, mamare u crnom, srebrenicke majke, dobri hrvati, Bisetko,Kandichka i druge zene i narodi koji mrze nasilje,rat, genocid i krsenje ljudskih prava :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *