ТРАМП: „Хилари Клинтон је ђаво! Избори ће бити намештени!“

TRAMP: „Hilari Klinton je đavo! Izbori će biti namešteni!“

2 avgusta 2016

donald-trump-74883Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp za svoju rivalku Hilari Klinton rekao je da je “đavo” i istakao da će izbori za predsednika biti namešteni.

Osim toga, Tramp je na mitingu u sali za fizičko škole u Pensilvaniji napao i Bernija Sandersa zbog toga što je “kapitulirao” u trci demokrata za nominaciju.

“Napravio je dogovor sa đavolom. Ona je đavo”, rekao je Tramp, piše BBC.

Takođe, Tramp je u Ohaju istakao da se plaši da će izbori biti namešteni što je, kako navodi „Gardijan“, izjava bez presedana za kandidata jedne partije u SAD u modernoj istoriji.

“Plašim se da će izbori biti namešteni, da budem iskren”, rekao je Tramp.

Nije objasni zbog čega je to tako, ali je optužbu ponovio gostijući u ponedeljak uveče na Foks Njuzu:

“Bolje da budemo pažljivi 8. novembra, izbori će biti namešteni. Nadam se da republikanci gledaju pažljijvo ili će nam neko sve uzeti”, rekao je Tramp.

Podsećamo, Tramp je čitavu buru izazvao verbalnim sukobom sa roditeljima muslimanskog vojnika SAD koji je poginuo na ratištu u Iraku 2004. godine.

Na to je reagovao i bivši republikanski kandidat, senator Mekejn, inače veteran Vijetnamskog rata, koji je rekao da Tramp nema “licencu da blati najbolje među nama”.

Osim toga, trampa je napadao i kolega milijarder Voren Bafet zahtevajući od Trampa da objavi dokumenta o vraćanju poreza.

Tramp je na to odgovori da to ne može da uradi dok finansijske vlasti ne završe izveštaj.

Izbori u SAD biće održani 8. novembra.

KOMENTARI5 komentara

 1. milojko says:

  Neka pobedi Hillary Clinton!

  • domagoj says:

   Hrvati su bića koja su se u svojoj povijesti uvijek najugodnije osjećala u moćnoj tuđoj guzici. Austrijskoj, talijanskoj, mađarskoj, njemačkoj, američkoj a posebno u EU guzičetini.

   • milojko says:

    Preskočio si Engleze!Kod nas ih je sve puno, a kada je HIDEUT FESTIVAL, još ih je više puni su ih apartmani, troše kao ludi.Imaš lepo ime DOMAGOJ, siguro i ti iznajmljuješ apartmane.

 2. Pitagora says:

  Sama činjenica da su američki demokrati nominovali Hilari Klinton, kompromitovanu i na mnogo načina prevaziđenu i potrošenu ličnost, govori da Amerika nema svežih ideja.

 3. milojko says:

  Hteli vi to ili ne, Hillary će biti prva predsednica USA u historiji.Nama su uvek bili dragi Clintonovi, a posebno Bill.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *