ТРАМП ИСМЕЈАО БАЈДЕНА

TRAMP ISMEJAO BAJDENA

22 marta 2021

DONALD Tramp je prokomentarisao trostruko posrtanje Džoa Bajdena dok je ulazio u avion.

Rekao je samo ovoliko, ali je očito smatrao da je to sasvim dovoljno:

„Gledao sam kako se Džo Bajden uspinje po trapu aviona. Rekao sam: `Ja od ovoga nisam izgubio“.

Istovremeno je njegov bivši pomoćnik Džejson Miler objavio da će Tramp kroz dva-tri meseca početi da ponovo `jaše` po socijalnim mrežama.

Otkrio je da će za to koristiti „sopstvenu internet-platformu“ koja će okupiti desetine miliona ljudi. Miler nije otkrio kakva će to platforma biti, ali je naglasio:

„To će potpuno izmeniti pravila igre».

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Slušajte me pažljivo sada i uštedite sebi vreme ubuduće. Tramp je prošlost. Bivši precednik i samo još poneki trzaj nezadovoljstva. Usput, pomalo ga i CIJA koristi da zbunjuje svet i skreće pažnju sa onoga što je Tramp uradio kako treba ali ostali ne treba to baš tako da shvate. Tramp je zaoštrio pritisak na Rusiju, približio se sa trupama Rusiji, uzdrmao i lupio šamarčine Kini, Nemačkoj i EU, podržao Britance da nanesu udar i oslabe EU, postavio NATO na svoje mesto, naterao Evropu da se kompletno okrene protiv Rusije i gradi puteve za teška američka borbena vozila, pobacao tomahavke oko Rusa u Siriji dok je Simileta držao ko neposlušnu bebu u krilu i naterao ga da pažljivo prati šta može eventualno da mu se dogodi i to je sve što se od njega očekivalo. Dakle, bio je uspešan kao i svaki precednik Amerike za jednokratnu upotrebu. Loš policajac. Sada došao dobri, naizgled bespomoćni policajac koji ne mora da lupa šamare ali će nastaviti Trampovu politiku. Možda čak iskoriste Trampovu naivnu, dečiju želju da bude još malo precednik i prepuste ga na sledeće izbore, ali će završiti kao i Hilari. Mada je to već pomalo neverovatna varijanta. Tramp je prošlost i ne gubite vreme sa njim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *