ТРАМП ИСМЕЈАО БАЈДЕНА

ТРАМП ИСМЕЈАО БАЈДЕНА

22 марта 2021

ДОНАЛД Трамп је прокоментарисао троструко посртање Џоа Бајдена док је улазио у авион.

Рекао је само оволико, али је очито сматрао да је то сасвим довољно:

„Гледао сам како се Џо Бајден успиње по трапу авиона. Рекао сам: `Ја од овога нисам изгубио“.

Истовремено је његов бивши помоћник Џејсон Милер објавио да ће Трамп кроз два-три месеца почети да поново `јаше` по социјалним мрежама.

Открио је да ће за то користити „сопствену интернет-платформу“ која ће окупити десетине милиона људи. Милер није открио каква ће то платформа бити, али је нагласио:

„То ће потпуно изменити правила игре».

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    Слушајте ме пажљиво сада и уштедите себи време убудуће. Трамп је прошлост. Бивши прецедник и само још понеки трзај незадовољства. Успут, помало га и ЦИЈА користи да збуњује свет и скреће пажњу са онога што је Трамп урадио како треба али остали не треба то баш тако да схвате. Трамп је заоштрио притисак на Русију, приближио се са трупама Русији, уздрмао и лупио шамарчине Кини, Немачкој и ЕУ, подржао Британце да нанесу удар и ослабе ЕУ, поставио НАТО на своје место, натерао Европу да се комплетно окрене против Русије и гради путеве за тешка америчка борбена возила, побацао томахавке око Руса у Сирији док је Симилета држао ко непослушну бебу у крилу и натерао га да пажљиво прати шта може евентуално да му се догоди и то је све што се од њега очекивало. Дакле, био је успешан као и сваки прецедник Америке за једнократну употребу. Лош полицајац. Сада дошао добри, наизглед беспомоћни полицајац који не мора да лупа шамаре али ће наставити Трампову политику. Можда чак искористе Трампову наивну, дечију жељу да буде још мало прецедник и препусте га на следеће изборе, али ће завршити као и Хилари. Мада је то већ помало невероватна варијанта. Трамп је прошлост и не губите време са њим.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u