ТРАМП ИЗАШАО НА БИНУ, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО ШОК: Двоглави орао на печату америчког председника! ЦЕО СВЕТ БРУЈИ О РУСИЈИ И СРБИЈИ! (ВИДЕО)

TRAMP IZAŠAO NA BINU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Dvoglavi orao na pečatu američkog predsednika! CEO SVET BRUJI O RUSIJI I SRBIJI! (VIDEO)

26 jula 2019

Član konzervativne američke grupe dobio je otkaz nakon što je na studentskom samitu, na kojem se obratio američki predsednik Donald Tramp, emitovao preko projektora izmenjenu verziju predsedničkog pečata, na kojem se umesto jednoglavog, nalazi dvoglavi orao, sličan onom na ruskoj zastavi.

Bi-Bi-Si ističe da se dvoglavi orao nalazi i na zastavama Srbije, Albanije i Crne Gore, ali ocenjuje da navedena verzija pečata najverovatnije odnosi na Rusiju, imajući u vidu da su Trampov mandat obeležili odnosi sa Moskvom i predsednikom te zemlje Vladimirom Putinom.To, međutim, nije jedina razlika u odnosu na originalnu američku verziju – umesto da orao drži 13 strela, koje predstavljaju 13 prvobitnih država, u njegovim kandžama nalaze se palice za golf što deluje kao oda ljubavi predsednika prema tom sportu.

Takođe, umesto maslinove graničice, u desnoj kandži orao drži svežanj novca, napominje Bi-Bi-Si.

Predstavnik grupe „Turning Point USA“ rekao je za Vašington post da je reč o grešci, koja je usledila zbog užurbane pretrage preko interneta.

Incident se dogodio kada se američki predsednik popeo na binu na samitu, nakon što je emitovan 12-ominutni video snimak o Trampovom putu do Bele kuće.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. Ivana says:

    Hrpa nebitnih budalaština.

  2. milorad2 says:

    kakva suludu lavina aktivista juriša na trampa ovo je stvarno patetično i JADNO, oni su toliko poludeli da počinju da budu smešni, ali ako dobro je to, jer kada liberali URUŠE instituciju PREDSEDNIKA USA i kada je SVEDU na protokolarnu ulogu a to ozbiljno planiraju, tog momenta laganje amnerikanaca više neće biti moguže imaže mnogo nezadovoljnih ludaka kao i u srbiji jer ih GAJE da im jednog dana zagorčavaju život. Rasturanje američke države i institucija je u punom zamahu i tramp dobr ozna o čemu se radi i KO to radi ali bez bukagija to neće moži da se zaustavi, samo vanredna ovlađćenja mogu da sabiju u rupu podivljalu aždaju navodnih levičara finansiranih novcem narko kartela i korporacijskim donacijama.Amerrika će uskoro postati PRIVATNA država kompletno a aneriukanci su onda privatna sitna stoka privatnih vlasnika državnih institucija koje bi trebale pre svega AMERILKIM gradjanima da služe:)Svedoci smo PRIVATIZACIJE američke skupštine i vladem takodje se privatizuje i deo federalnih institucija a sad je SUDSTVO na redu, zato su tako harlauknuki8 kada je tramp predložio onog plaćljivka za vrhovnog sudiju to im je poremetilo planove za duže vreme sem ak oga ne najure ili roknu.Ovaj ispad je samo ništavna pljuca u vodopadu pljuvačke koji se sliva niz zidove bele kuće u zadnje vreme:)Zabaviće se oni svojim zlom uskoro i neće više imati ni vremena ni želje da prave lažne države po svetu, što je generalno dobro za nas sve ostale:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *