ТРАМП ИЗАЗВАО ПОТРЕС У АМЕРИЦИ: „Куле близнакиње“ су срушили Бушови пријатељи! (ВИДЕО)

TRAMP IZAZVAO POTRES U AMERICI: „Kule bliznakinje“ su srušili Bušovi prijatelji! (VIDEO)

21 februara 2016

Trump 236Za vreme intervjua sa Andersonom Kuperom za CNN, republikanski kandidat za predsednika Donald Tramp je rekao da je bivši predsednik Džordž V. Buš lagao o oružju masovnog uništenja u Iraku i da je započeo rat u Iraku pod lažnim izgovorom.

Donal Tramp je obećao da će, ukoliko postane predsednik, ispitati događaje od 11. septembra 2001. godine, ali i činjenicu da je Bušova administracija započela rat u Iraku kako bi se otarasila Sadama Huseina.

Tramp je rekao da je odluka za započinjanje rata sa Irakom jedna od najgorih odluka koje su donesene u istoriji. On je takođe rekao da želi da sazna zašto je nekim Saudijcima omogućeno da napuste SAD i da se vrate u Saudijsku Arabiju nakon napada 11. septembra 2001. godine.

On veruje da su otmičari aviona bili saudijskog porekla i da stoga ne razume zašto je administracija Džordža Buša odlučila da napadne Irak i njihovog lidera Sadama Huseina.

 

On je rekao da će njegova administracija u budućnosti pregledati sve poverljive dokumente i istražiti tajne iz prošlosti koje su dovele do problema u sadašnjosti.

Terorizam na Bliskom istoku sada više nije opasnost samo za Ameriku, već i za Rusiju, Aziju i Daleki istok, a vrlo je verovatno da će sve globalne sile biti uvučene u sukobe.

U međuvremenu, takozvana ideologija Islamske države se širi i ugrožava svet poput raka, uglavnom zahvaljujući ekstremnoj interpretaciji islama koju promovišu Al Kaida i njeni naslednici, u koje spada i ISIS.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. Uf says:

  Istina uvek mora da pobedi, ...

 2. say no nwo!!!!! says:

  A zasto ne rece da nije bilo aviona? Ili je i to iluminatska taktika predociti neku netacnu verziju!?! http://matrixworldhr.com/2013/09/11/blizanci-wtc-a-u-new-yorku-su-sruseni-nano-eksplozivima-otkrivaju-eminentni-strucnjaci/

 3. Bozo says:

  Ovoga će smaknuti

 4. say no nwo!!!!! says:

  Ne budi naivan nece,ja i dalje sumnjam da je njihov samo ima drugu taktiku http://www.galaksija.com/ispiranjemozga.htm

 5. say no nwo!!!!! says:

  Ili se radi o sukobu masonskih ogranaka lajonsa i rotarijanaca

 6. UROS says:

  Anti NATO protest - Beograd 20 februar 2016 - VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=1nTYEDMucpw

 7. Aleksandar says:

  SayNoNWO@@@ Svi te sto si naveo su JEVREJI!! Iluminati su samo maska za jevreje da ih niko ne bi pomenuo!!

 8. say no nwo!!!!! says:

  Ne http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/12/03/cijeli-svijet-na-nogama-a-mediji-vam-sve-skrivaju-na-tisuce-zidova-izaslo-na-ulice-protiv-cionista-i-novog-svjetskog-poretka-video/

 9. say no nwo!!!!! says:

  http://www.4dportal.com/hr/zavjere/3516-pogledajte-21-tocku-komiteta-300-za-uspostavu-novog-svjetskog-poretka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *