ТРАМП ИЗЈАВОМ још једном поразио Хилари Клинтон

TRAMP IZJAVOM još jednom porazio Hilari Klinton

13 januara 2017

Hillary Clinton Campigns In Iowa, Meeting With Small Business Owners

Demokrate uopšte nije trebalo da puste Hilari Klinton da bude njihov predsednički kandidat – napisao je Donald tramp na svojoj Twitter-stranici.

Oglasio se na ovaj način povodom kukanja iz njenog tabora da je FBI njoj odmogao u izbornoj kampanji, a Trampu pomogao.

„Šta ljudi Hilari Klinton uopšte mogu da zamere FBI? S obzirom na informacije kojima je FBI raspolagao – nju zaista uopšte nije trebalo puštati u predsedničku trku. Ona je đavolski kriva“ – ocenio je novizabrani predsednik SAD.

Istovremeno je naglasio da nema nikakvo pravo da se žali jer se FBI prema njoj poneo „više nego dobro“.

Tramp je ukazao da je Klintonova izgubila zato što joj je težište kampanje bilo na pogrešnim državama. A i zato što je predsedničku kampanju vodila „bez entuzijazma“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Trifun says:

    Trrr...Trifun, Tramp, Trijumf! Predsjednik Tramp treba da poveca uloge i upozori Klintonov klan, Sorosa i antiruske rasiste da ce odgovarati za pokusaje drzavnog udara fabrikovanjem lazi u vezi njega i Rusije!

  2. fantom says:

    @ Trifun...Trifune, samo da Tramp uspije da živ i zdrav preuzme dužnost i sve poluge i instrumente državne moći SAD, a onda će sigurno doći na red i ovo što ti pričaš. Moje je mišljenje da neće ostati samo na upozorenju, nego će to biti pravi rat do istrebljenja između Trampa i onih moćnih snaga koje stoje iza njega protiv istog takvog moćnog suprotnog tabora. Tramp ni u kojem pogledu nije cvjećka ni naivac, već teški rauber iskovan u nemilosrdnoj i smrtonosnoj džungli svijeta velikog bizniza i odlično zna kako se te igre igraju i koja pravila tu važe. Slabosti ne smiješ pokazati, milosti ne smiješ imati, protivnika smrvi ako imaš priliku, pojedi ili budi pojeden. U protivnom, tvoju će slabost iskoristiti, milost ti neće ukazati, smrvit će te i bit ćeš pojeden. To je njegov svijet i sigurno zna kako u takvom svijetu živjeti, boriti se i pobjediti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *