ТРАМП ЈЕ У МНОГО ЛОШИЈЕМ СТАЊУ НЕГО ШТО СЕ САОПШТАВА! Лекари тврде да се његова терапија користи код тежих облика ковида!

TRAMP JE U MNOGO LOŠIJEM STANJU NEGO ŠTO SE SAOPŠTAVA! Lekari tvrde da se njegova terapija koristi kod težih oblika kovida!

5 oktobra 2020

Lekari koji nisu uključeni u lečenje američkog predsednika Donalda Trampa tvrde da je činjenica da on koristi deksametazon, generički steroid koji se koristi za lečenje drugih infekcija, najjači dokaz da bi njegov slučaj mogao da bude težak.– Ono što sam čuo na konferenciji ukazuje da je predsednik u mnogo težem stanju nego što pokazuje generalna slika – rekao je doktor Danijel Mekkilen iz Kliničkog centra u Masačusetsu, javlja Rojters, a prenosi Tanjug.

Američko društvo za zarazne bolesti kaže da je deksametazon koristan za ljude sa teškim oblikom kovida-19 koji zahtevaju dodatni kiseonik, ali i da je jedna studija pokazala da taj lek čak može biti štetan za ljude sa blagim oblikom bolesti.

Od subote Tramp je počeo petodnevno lečenje lekom remdesivirom koji je još u fazi ispitivanja, a doktori kažu da oba leka kako bi se sprečilo pogoršanje stanja, s tim što se deksametazon koristi kod ljudi čije je stanje već loše.

Glavni medicinski službenik u klinici Nortvel u Njujorku Dejvid Batineli kaže da je potpuno verovatno da bi Tramp mogao da bude pušten iz bolnice u ponedeljak, ali i upozorio da za potpuni oporavak treba vremena.

– Malo je verovatno da će izaći i nastaviti kampanju za manje od 14 dana – rekao je Batineli.

KOMENTARI2 komentara

  1. test01 says:

    A ja cuo da koristi viski sa ledom, u pauzi kada ne glumi koronu. Tako je to kada legnes na rudu ali sto se mora nije tesko...

  2. Rista says:

    Hehe...ene ga kokuće još od juče. "Izlečijo" se, brate mili! Ama ko da nije ni imo kovid 19,99. Kao i svi ostali precednici. Njima korona neće ništa jer opstaje samo zahvaljujući njima i DrKonima. U teškim vremenima, saveznici se poštuju i čvrsto drže zajedno. A on je najnoviji saveznik i zato su ga nagradili sa samo tri dana korona pandemije i čoek shvatio, javno se postidio i eto...oma ozdravijo. Kada više ne bude precednik, napisaće roman "Vaš Precednik Tramp i Korona legale" i prodati za milijarde dolara. Tramp je biznismen i nije daleko od istine da se razboleo od pandemije iz biznis razloga. Dobro, korona pandemija i jeste biznis pandemija. Tramp je toliko naučio o pandemiji, da danas čak nosi i masku. Sa napuštanjem bolnice, onaj Tramp je definitivno otišao. Ovo danas i nadalje je Trampovo drugo ja. Iran nek se spremi ako Tramp ostane precednik. A ako ne ostane, ne mora ni da se sprema. Biće nebojse mala, neće boleti jelda da nije bolelo?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *