ТРАМП ЈУНИОР ШОКИРАО ШИПТАРЕ: „Америчке трупе вратити са Косова“

TRAMP JUNIOR ŠOKIRAO ŠIPTARE: „Američke trupe vratiti sa Kosova“

10 marta 2020

Donald Tramp junior objavio je da se slaže da se američke trupe vrate sa Kosova.

Sin predsednika Sjedinjenih američkih država Donald Tramp Junior složio se sa navodima američkog senatora Dejvida Perdjua da SAD treba da preispitaju svoje prisustvo na Kosovu ako Priština ne ukine takse na robu iz Srbije i BiH.

Tramp Junior je na Tviteru napisao: „Slažem se. Na Kosovu je naših 650 vojnika. Vreme je da se vrate.“

Prethodno je na navode Perdjua na toj društvenom mreži retvitovao i specijalni izaslanik Sjedinjenih američkih država za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel.

Perdju je na svom Tviter nalogu napisao da, ako Priština nije potpuno posvećena miru, SAD treba da preispitaju svoje prisustvo na kosovskoj teritoriji.

„Duže od dve decenije američke snage pomažu u održavanju mira između Kosova i Srbije. Sada, istorijskim napretkom, Kosovo mora da uradi svoj deo i ukine sve carine nametnute Srbiji. Ako Kosovo nije potpuno posvećeno miru, tada bi SAD trebalo da preispitaju svoje prisustvo tamo“, napisao je Perdju.

KOMENTARI4 komentara

 1. Gagi says:

  Chipetari utanjili sa milionima. Naivno su pomislili da "novoj politici" milioni nisu slatki. Tako je to,nema na zapadu besplatnog rucka,narocito je skupa njihova zastita. Onoliko dignutih aviona, hiljade raketa, sve to kosta i neko mora taj trosak da plati. Ljudska prava i sve te humanitarne organizacije nisu jeftine, neko mora da plati rad tog osoblja. Nije valjda neko pomislio da je sve to besplatno i da se te organizacije angazuju zbog necije ljubavi.Ako, neka te organizacije bujaju i neka se razvijaju, narod koji trazi njihovu pomoc neka ih placa i u "miru i slobodi" neka gladuje.

 2. Pravda says:

  Ajte vi Ameri svojoj kuci i povedite vase ljubimce Siptare k vama da i kod vas traze svoju drzavu 😊😊😊😊👌👌👌👌👌😋😋😋😋😋

 3. Duh proroštva says:

  Tako je sine Trampe Junioru moj, vraćaj to odakle je došlo, džaba jelo leba i mazalo pekmez, pustite sada malo Ruse da dođu tu, pa da pričamo o Kosovu ko ljudi.

 4. persida says:

  Skipetare preseliti u Ameriku. Melanija neka im kuva. Hilari i Monika Levinski neka im pruzaju seksualne usluge, nek raste pleme skipetarsko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *