ТРАМП НАЈАВИО хапшења због издаје!

TRAMP NAJAVIO hapšenja zbog izdaje!

4 oktobra 2019

DONALD Tramp je osumnjičio demokratu Adama Šifa, predsednika specijalnog komiteta Predstavničkog doma za obaveštajne službe, da je „moguće je umešan u pisanje žalbe na (njegov) julski telefonski razgovor sa predsednikom Ukrajine Zelenskim“.

Predsednik SAD se pozvao na „podatke kojima raspolaže (njegova) administracija“.Potom je dodao: „Smatram da je on za tu žalbu znao unapred, a to je skandal. Idem i dalje i tvrdim da je sasvim moguće da je on (Šif) pomagao u sastavljanju te žalbe“.

U toj žalbi – koju je navodno napisao anonimni pripadnik američkih tajnih službi – tvrdilo se da je Tramp pretnjom uskraćivanja Ukrajini državne pomoći SAD – ucenjivao Zelenskog da pokrene istragu poja bi razotkrila kakav darmar su u Ukrajini pravili Džo Bajden i njegov sin Hanter.

Tramp je naglasio da Šifa smatra prevarantom.

Optužio ga je i da je namerno krivo interpretirao njegov razgovor sa Zelenskim – da bi mogao da njega optuži.

Tramp je – bez ikakvih dodatnih obrazloženja – saopštio da bi Šif mogao biti uhapšen „za izdaju“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Tako je gospodine Tramp, opičment nego šta. Za izdaju, dosta su sorošoidi vršili propagandu da je izdaja najvažnije ljudsko pravo. Zaboravili su se, mislili su da je i u Americi isto kao tamo negde na Balkanu.

 2. milorad2 says:

  opa ovo su već ozbiljne prozivke,a nemac je verovatno do grla umešan u mračne slatke tajne duboke države.E sad počinje da bude interesantno.

  • Velika Metla says:

   Dok god se "duboka država" ne likvidira fizički,od njih svet neće imati mira. Ili makar da se svedu na statističku grešku. Godinama govorim,piskaram,da Tramp vodi pravi rat protiv ISKONSKOG ZLA "duboke države". Neka bude šta god,samo neka neutrališe to ZLO.

 3. Za Srbiju says:

  Oni tamo nemaju pametnijeg posla od glupih uzajamnih optuživanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *