ТРАМП НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА НОВУ ФУНКЦИЈУ

ТРАМП НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА НОВУ ФУНКЦИЈУ

5 јуна 2021

Бивши амерички председник Доналд Трамп разматра да се кандидује за нову функцију, председавајућег Представничког дома Конгреса, на коју би могао да дође 2023.

Идеју да се Трамп кандидује за ту функцију, на којој је сада демократа Ненси Пелоси, изнео је његов бивши саветник Стив Бенон у фебруару. Сада је Трамп, на питање радио новинара Вејна Алина Рут да ли је заинтересован за ту функцију, рекао да је та идеја „веома интересантна“, пренео је „Хил“.Трамп је додао како је интересантна и идеја да се кандидује за место у Сенату.

Тема да ли ће се Трамп кандидовати за неку нову функцију у оптицају је од како је изгубио на председничким изборима од Џоа Бајдена.

Најчешће се помиње, а и он је подстицао такве информације, да ће се поново кандидовати за председника 2024. године. То је рекао и недавно када му је Фејсбук изрекао забрану од две године.

„Следећи пут када будем у Белој кући, неће више бити вечера на његов захтев са Марком Закербергом и његовом женом. Све ће бити посао“, рекао је Трамп.

Мандат председавајућег Конгреса траје две године, а следећи избори за то тело заказани су за новембар 2022.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. persida says:

    Ovaj starkelja nas je ostavio na milost iu nemilost cionistima i vakcinasima. Izdajnik, kao i svaki smrdonogi Jewmerikanac. Polako Srbi, polako, kad ovo ne kazem ne znaci da VOLEM Bajdenusku. Sve su to g....

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u