ТРАМП НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА НОВУ ФУНКЦИЈУ

TRAMP NAJAVIO KANDIDATURU ZA NOVU FUNKCIJU

5 juna 2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp razmatra da se kandiduje za novu funkciju, predsedavajućeg Predstavničkog doma Kongresa, na koju bi mogao da dođe 2023.

Ideju da se Tramp kandiduje za tu funkciju, na kojoj je sada demokrata Nensi Pelosi, izneo je njegov bivši savetnik Stiv Benon u februaru. Sada je Tramp, na pitanje radio novinara Vejna Alina Rut da li je zainteresovan za tu funkciju, rekao da je ta ideja „veoma interesantna“, preneo je „Hil“.Tramp je dodao kako je interesantna i ideja da se kandiduje za mesto u Senatu.

Tema da li će se Tramp kandidovati za neku novu funkciju u opticaju je od kako je izgubio na predsedničkim izborima od Džoa Bajdena.

Najčešće se pominje, a i on je podsticao takve informacije, da će se ponovo kandidovati za predsednika 2024. godine. To je rekao i nedavno kada mu je Fejsbuk izrekao zabranu od dve godine.

„Sledeći put kada budem u Beloj kući, neće više biti večera na njegov zahtev sa Markom Zakerbergom i njegovom ženom. Sve će biti posao“, rekao je Tramp.

Mandat predsedavajućeg Kongresa traje dve godine, a sledeći izbori za to telo zakazani su za novembar 2022.

KOMENTARIJedan komentar

  1. persida says:

    Ovaj starkelja nas je ostavio na milost iu nemilost cionistima i vakcinasima. Izdajnik, kao i svaki smrdonogi Jewmerikanac. Polako Srbi, polako, kad ovo ne kazem ne znaci da VOLEM Bajdenusku. Sve su to g....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *