ТРАМП НАЈСТРАШНИЈЕ УДАРИО ПО СОРОШИМА: „Он је мали размажени дегенерик!“

TRAMP NAJSTRAŠNIJE UDARIO PO SOROŠIMA: „On je mali razmaženi degenerik!“

18 septembra 2023

Naslednik Džordža Soroša, njegov sin Aleks, tek što je seo u tatinu fotelju, objavio je rat bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu zapretivši da će svoje milijarde iskoristiti da spreči njegov reizbor. Tramp, međutim, nije ostao dužan svom novom rivalu i pozvao je pristalice da zaustave „malog degenerika“.

Glavni kandidat republikanaca reagovao je na tekst koji je nedavno objavio „Politiko“, a u kome Aleks Soroš navodi da će pobeda Trampa 2024. „ugroziti evropsko jedinstvo i potkopati napredak postignut na mnogim frontovima kao odgovor na rat u Ukrajini“.„Verujem da bi pobeda MAGA republikanaca (Trampova frakcija) na američkim predsedničkim izborima sledeće godine mogla, na kraju, da bude gora za EU ​​nego za SAD“, napisao je Soroš mlađi, objašnjavajući odluku svoje fondacije da smanji svoju podršku liberalnom aktivizmu širom Evrope.

Tramp je, kako navodi „Njuzmaks“, nakon ovoga poslao mejl svojim pristalicama u okviru kampanje za prikupljanje sredstava, i naveo da „Soroš očajnički želi da nas zaustavi“ i da „njegova dinastija uliva milione u poraz MAGA“ 2024.

„Dinastija Soroš je upravo otkrila svoj novi plan za 2024: potrošiti sve što je potrebno da bi sprečio ljude da iskoriste svog glas sopstvenoj zemlji“, naveo je Tramp.

On se oglasio i na svojoj društvenoj mreži „Istina“, i to ne baš biranim rečima.

„Ne možemo dozvoliti da ovaj razmaženi mali degenerik pobedi. Njegov otac kontroliše tužilaštvo u Americi. Oni uništavaju našu zemlju. Mič Mekonel im pomaže a da ništa ne radi! Republikanci će ostati čvrsti!“, poručio je bivši američki predsednik.

Kakav je interes Soroša da spreči Trampovu pobedu, vidi se i iz teksta koji je proletos objavio „Njujork tajms“ a u kome se jasno navodi da „otvorene politike“ Soroševe fondacije uživaju veliku podršku Bajdenove administracije.

Aleksandar Soroš, sin dugogodišnjeg donatora Demokratske partije Džordža Soroša, bio je najmanje četrnaest puta u Beloj kući otkako je Džozef Bajden preuzeo dužnost, stoji u javno dostupnim evidencijama posetilaca koje je pregledao „Njujork post“.

Aleksander, koga zovu Aleks, rekao je ranije za „Volstrit džornal“ da je „političniji“ od svog oca i da bi jedan od njegovih glavnih ciljeva bio da se suprotstavi mogućem drugom mandatu bivšeg predsednika Donalda Trampa.

KOMENTARIJedan komentar

  1. persida says:

    Acika Seroš je dobar prijatelj našeg Acike. Sad će naš Acika dati demokratama pare za predizbornu kampanju, što je već ranije činio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *