ТРАМП НАПАО ПРЕДСЕДНИКЕ: „Ви сте криви за Југославију!“ ЕВО ЗАШТО ЈЕ ОВО ШОКИРАЛО ЗАПАД

TRAMP NAPAO PREDSEDNIKE: „Vi ste krivi za Jugoslaviju!“ EVO ZAŠTO JE OVO ŠOKIRALO ZAPAD

11 novembra 2018

Predsednik SAD Donald Tramp pomešao je Balkan i Baltik, javljaju hrvatski mediji, pozivajući se na francuski „Mond“.

Naime, kada se sastao s liderima Estonije, Letonije i Litvanije u aprilu u Vašingtonu, pripisao im je odgovornost za rat u Jugoslaviji.

Predsednici Kersti Kaljulaid, Rajmonds Vejonis i Dalija Gribauskajte ostali su zatečeni i trebalo im je nekoliko trenutaka da shvate je predsednik SAD zapravo pomešao Baltik i Balkan, piše hrvatski portal „24 sata“.

Tramp je, navodi „Mond“, očigledno neobrazovan kada je u pitanju njegova supruga Melanija, koja vodi poreklo iz bivše Jugoslavije.

KOMENTARI4 komentara

 1. Vesko says:

  To je bilo upuceno NATO vazalima iz bivse Jugoslavije! To sto ih je on pomijesao nije nikakvo cudo, ti vazalcici su izuzetno mali i skoro pa beznacajni za SAD bilo da se radi o Estoniji ili Sloveniji i Hrvatskoj! Svaka cast za Donalda da im je ocitao lekciju, posteno i pravo u metu!

 2. rajko says:

  Zašto pobrkao? Mislim da on nije ništa pobrkao nego je rekao svima, čitavom NATO-u i zapadnim vladama da su izazvali ratove u Jugoslaviji (to što se to desilo na Baltiku bilo je slučajno, moglo se desiti bilo gde) i u tome je zaista u pravu. Umesto da su stišali secesioniste i uputili ih na dogovor sa ostatkom zemlje, oni su ohrabrivali svakog kome samo padne na pamet neka njegova mikro država kojoj će on biti doživotni diktator. Zato sad imamo čitav niz nerešivih problema na prostoru bivše SFRJ.

 3. Svetovid says:

  Nije on ni[ta pobrkao! Ti baltički "krstaši" su severne ustaše, razgoropadjeni i najrevnosniji nato=buldozi, koji U V E K glasaju protiv interesa Srba i Rusa u svim institucijama Evrope.Potomci jezuirskih tevtonskih krvoloka koji su zatrli Srbsko i Rasjansko ime na Baltiku.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Hahahahaha...zapadni idioti :-))) Nije ni čudo da su popušili svaki rat koji su pokrenuli protiv Rusije, razlika u IQ je bar dupla za Ruse.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *