ТРАМП НАСТАВЉА ЧИСТКУ: Смењује шефицу ЦИА

TRAMP NASTAVLJA ČISTKU: Smenjuje šeficu CIA

16 novembra 2020

Advokat američkog predsednika Donalda Trampa Sidni Pauel zatražila je da se da otkaz direktorki CIA-e Đini Haspel zbog ignorisanj upozorenja o softveru za glasanje za koji Pauelova tvrdio da je „napravljen da namesti“ izbore održane 3. novembra.

„Zašto je Gina Haspel još uvek u CIA, ne mogu da razumem. Nju treba odmah otpustiti“, rekla je Pauelova za „Foks njuz“, ukazujući na navodne probleme sa softverom „Dominion voting sistems“ koji se koristio u nekoliko ključnih država tokom izbornog dana.Istakla je da postoji mnoštvo „uzbunjivača“ za koje je rekla da mogu da potvrde da je softver „Dominion“ navodno korišćen za uklanjanje „miliona“ glasova datih Trampu.

Pauelova je rekla da ima „mnogo načina da to dokaže“, ali da neće na nacionalnoj televiziji otkriti šta sve od dokaza poseduje.

​Njene optužbe usledile su posle serije tvitova Donalda Trampa u kojima je posebno kritikovao „radikalni levičarski sistem za glasanje ‘Dominion’“, insistirajući da SAD „ne mogu da dozvole lažne rezultate glasanja putem pošte 2020.“

„Dominion“ u izjavi objavljenoj na svojoj veb stranici tvrdi da „kategorički negira lažne tvrdnje o problemima zamene glasova u našem sistemu glasanja“.

Izgleda da je i Agencija za kibernetsku bezbednost i sigurnost infrastrukture Odeljenja za nacionalnu bezbednost reagovala slično,navodeći „da nema dokaza da je bilo koji sistem glasanja izbrisao ili izgubio glasove, promenio glasove ili na bilo koji način ugrozio ozborni proces“

​Prethodno je advokat Trampove kampanje Džej Sekulov zatražio ponovno brojanje glasova u svakoj državi koja je koristila softver „Dominiona“ za koji je tvrdio da je tokom izbora pogrešno „dodelio“ Demokratama 6.000 glasova na jednom biračkom mestu u državi Mičigen.

„Ako je 30 država koristilo softver za koji se već pokazalo da postoji greška od 6.000 glasova na jednom biračkom mestu], pravnici bi trebalo da zahtevaju ručno prebrojavanje. Postizborni spor je važan da bi se zaštitio integritet izbornog procesa, kako je rekao predsednik, i da iskreno zaštiti ustav“, rekao je Sekulov.

Tramp je više puta optuživao korporaciju „Dominion voting sistems“ da je odgovorna za to što je softver njenih mašina za glasanje „preokrenuo“ glasove demokratama.

On je rekao da su „propusti“ prijavljeni na nekim biračkim mestima na dan izbora bili dokaz da demokrate pokušavaju da mu „ukradu“ glasove tokom prebrojavanja u ključnim državama.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad3 says:

  pa tramp sada smenjuje "aparatičeke",a izbori JESU bili namešteni, postoji sasvim opravdana sumnja ne samo u softver nego i u brojanje poštanskih glasova,a gde je opravdana sumnja postoji irazlog za ISTRAGU.Ali istragu ne mogu da vode oni koji su DOZVOLILI da se štelovanje desi, sve se logično razvija i staljinova opaska o onima koji broje glasove će biti stavljena VAN SNAGE :)glasovi će biti ponovo prebrojani, SVI glasovi jer tramp kao kandidat ima prava da to ZAHTEVA čak i da ne postoji očigledan broj nepravilnosti koji se kao uzorak pojavljuje u mnogim državama, on ima prava da SUMNJA u ovako tesnoj "pobedi" bajdena(na ključnim mestima je to svega PAR PROCENATA ili MANJE) i mora da mu se izadje u susret.Vrhovni sud će SIGURNO odobriti ISTRAGU i ponovno prebrojavanje a onda su lopovi nadrljali, jer cela priča se zasnivala na njihovom ubedjenju da NIKO neće proveravati ako se "ubedljivo" našteluje ali su ga preterali jer su morali MNOGO da KRADU u pensilvaniji, ali baš mnogo, ako ih tamo uhvate čitavi izbori su pod znakom pitanja, a uhvatili su ih:)

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Još samo da smeniš Kneza Tame koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu, pa da dođe večno carstvo Božije. Međutim tramp je u zabludi, dobro je što uopšte nešto i pokušava, ali isterivati neku istinu i pravdu u sistemu zla jednostavno ne ide, mi srbi to znamo iz ličnog iskustva.

  • test01 says:

   Pa ako ne moze on da im parira sta ocekivati od ostatka sveta i malih drzava. Ako se ovo ne razresi u Trumpovu korist ima da nas pelcuju i cipuju ko kucice a posle da nas ubijaju pritiskom na tastaturi (preko 5G mreze i nano cestica-robota koje planiraju da ubrizgaju sa tzv vakcinom)

  • persida says:

   Koju hemiju uzimas, pateticni covece?

 3. Cp6a says:

  Šanse su mu 30%, na našu žalost, jer ga smatramo za bolju opciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *