ТРАМП: Нећу бити диктатор ако се вратим на власт, сем првог дана

ТРАМП: Нећу бити диктатор ако се вратим на власт, сем првог дана

6 децембра 2023

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да, уколико се врати на власт 2025. године, неће бити диктатор „осим првог дана“.

Он је то рекао за Фокс њуз, на питање да ли ће вршити одмазде уколико се врати у Овални кабинет, преноси Политико.Како је појаснио биће диктатор, пре свега по питању затварања границе.

„Осим тога, ја нисам диктатор“, рекао је он.

Током кампање демократски кандидати често истичу да ће Трамп ако се врати на власт бити диктатор и да ће се светити неистомишљеницима.

Током интервјуа, Трамп је критиковао специјалног америчког саветника за климу Џона Керија због његових изјава да електране на угаљ морају да се затворе.

„Кина гради једну електрану на угаљ недељно, огромне електране на угаљ, и то раде аутоматски. А Џон Кери жели да престанемо да радимо све што можемо. Имамо државу, морамо да активирамо наше фабрике. Ветар неће активирати наше фабрике. Наша земља може поново да буде богата. Џона Керија треба зауставити. Он уништава нашу земљу“, рекао је Трамп и додао да Кери свуда путује приватним авионом док, како је рекао, прича о борби против климатских промена, преноси Танјуг.

KOMENTARI3 коментара

 1. Косовац says:

  Јао, јао, овај Трамп није уопште демократа. …..„ Кина гради једну електрану на угаљ недељно, огромне електране на угаљ. А Џон Кери жели да престанемо да радимо све што можемо. Имамо државу, морамо да активирамо наше фабрике. Ветар неће активирати наше фабрике. Наша земља може поново да буде богата. Зеленог Бандита Џона Керија треба зауставити. Он уништава нашу земљу“. ……………Сада је јасно зашто су плаћеници Џона Кера - Српска Еколошка Банда против Доналда Трампа. ……………Џон Кер се труди да уништи америчку привреду зато што он није Јеврејин, него је Хазар изумрли народ, баш га боли она ствар за америчку и остале привреде, битне су Банке.

 2. Paja says:

  Ni jedan predsednik USA nije bio dobar za Srbiju, pa ni ovaj ! Daleko im lepa kuća, nek nam se skinu sa grbače već jednom !!

  • Косовац says:

   @ Paja, …..Да ми је знати ко ти је рекао да ће неки амерички председник бити добар за Србију? …...А ја сам само рекао да је сорошоидна Српска Еколошка Банда против Доналда Трампа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u