ТРАМП: Нећу бити диктатор ако се вратим на власт, сем првог дана

TRAMP: Neću biti diktator ako se vratim na vlast, sem prvog dana

6 decembra 2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da, ukoliko se vrati na vlast 2025. godine, neće biti diktator „osim prvog dana“.

On je to rekao za Foks njuz, na pitanje da li će vršiti odmazde ukoliko se vrati u Ovalni kabinet, prenosi Politiko.Kako je pojasnio biće diktator, pre svega po pitanju zatvaranja granice.

„Osim toga, ja nisam diktator“, rekao je on.

Tokom kampanje demokratski kandidati često ističu da će Tramp ako se vrati na vlast biti diktator i da će se svetiti neistomišljenicima.

Tokom intervjua, Tramp je kritikovao specijalnog američkog savetnika za klimu Džona Kerija zbog njegovih izjava da elektrane na ugalj moraju da se zatvore.

„Kina gradi jednu elektranu na ugalj nedeljno, ogromne elektrane na ugalj, i to rade automatski. A Džon Keri želi da prestanemo da radimo sve što možemo. Imamo državu, moramo da aktiviramo naše fabrike. Vetar neće aktivirati naše fabrike. Naša zemlja može ponovo da bude bogata. Džona Kerija treba zaustaviti. On uništava našu zemlju“, rekao je Tramp i dodao da Keri svuda putuje privatnim avionom dok, kako je rekao, priča o borbi protiv klimatskih promena, prenosi Tanjug.

KOMENTARI3 komentara

 1. Kosovac says:

  Jao, jao, ovaj Tramp nije uopšte demokrata. …..„ Kina gradi jednu elektranu na ugalj nedeljno, ogromne elektrane na ugalj. A Džon Keri želi da prestanemo da radimo sve što možemo. Imamo državu, moramo da aktiviramo naše fabrike. Vetar neće aktivirati naše fabrike. Naša zemlja može ponovo da bude bogata. Zelenog Bandita Džona Kerija treba zaustaviti. On uništava našu zemlju“. ……………Sada je jasno zašto su plaćenici Džona Kera - Srpska Ekološka Banda protiv Donalda Trampa. ……………Džon Ker se trudi da uništi američku privredu zato što on nije Jevrejin, nego je Hazar izumrli narod, baš ga boli ona stvar za američku i ostale privrede, bitne su Banke.

 2. Paja says:

  Ni jedan predsednik USA nije bio dobar za Srbiju, pa ni ovaj ! Daleko im lepa kuća, nek nam se skinu sa grbače već jednom !!

  • Kosovac says:

   @ Paja, …..Da mi je znati ko ti je rekao da će neki američki predsednik biti dobar za Srbiju? …...A ja sam samo rekao da je sorošoidna Srpska Ekološka Banda protiv Donalda Trampa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *