ТРАМП НИКАД БРУТАЛНИЈИ: Бајден је педофил! (ВИДЕО)

TRAMP NIKAD BRUTALNIJI: Bajden je pedofil! (VIDEO)

13 avgusta 2020

Donald Tramp objavio još jedan u nizu video-snimaka koji su kombinacija predizbornih spotova i podrugljivih šala usmerenih prema njegovom rivalu Džou Bajdenu.

U animiranom video-snimku vidimo voz koji juri prugom. Voz na vagonima ima ispisano „KAG 2020“, što je skraćeno za Trampov slogan „Keep America Great“ (Zadržimo Ameriku velikom) i natpis „Trump Pence“.Nakon toga vidimo kako istom prugom prolazi DŽ Bajden železničkim vozilom na ručni pogon, dok u isto vreme čujemo audio-snimak bizarnog Bajdenovog monologa o njegovom iskustvu iz mladosti kad je bio spasilac na javnom bazenu.

U tom monologu Bajden među ostalim kaže: „Volim kad mi deca skaču u krilo.“

Takođe, na kolicima ispod natpisa „Bajden predsednik“ stoji i natpis „Tvoja kosa miriše odlično“, što je aluzija na brojne slučajeve kad bi Bajden na javnim nastupima ulazio u lični prostor žena i devojčica, mirisao im kosu, milovao, držao im ruke na ramenima i leđima, ljubio ih, šaputao na uvo ili im na drugi način pokazivao nežnost.

(index.hr)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Pedofili su i Klinton, i Hilari, i Bajden, vecina demokrata. Izgleda da im se pridruzila i Marina Abramovic, ona doduse voli male magarce.

  2. Zorana says:

    Cemu cenzura? Jesam li nesto slagala? Ili vam samo smeta necije misljenje pa idete putem Bljica i slicnih?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *