ТРАМП: Нисам паметан него сам геније!

TRAMP: Nisam pametan nego sam genije!

6 januara 2018

Predsednik SAD Donald Tramp opisao je sebe kao „veoma stabilnog genija“, nakon objavljivanja kontroverzne knjige „Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće“.

„Zapravo, čitav moj život, najbolje osobine koje sam imao su mentalna stabilnost i to što sam, ono, veoma pametan. Krenuo sam od VEOMA uspešnog biznismena do TV zvezde i do predsednika SAD (iz prvog pokušaja). Mislim da me to opisuje ne kao pametnog, već kao genija…i to veoma stabilnog genija!“, napisao je Tramp na Tviteru.

Kontroverzna knjiga autora Majkla Volfa već je postala bestseler iako je objavljena u petak, a u njoj je Tramp opisan kao lažov i nespreman za pobedu na prošlogodišnjim izborima, između ostalog, piše Rojters.

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Tko je Majkl Volf?!?Za Trampa znam tko je, čak sam i navijao za njega,pače predpostavljao da će pobijediti na izborima za šefa USA koje zbog toga mogu biti sretne kao i svijet...u mjeri kolko se on(Tramp)uspije izboriti protiv predominantnih gospodara svijeta.Jer,da je pobijedila Klintonica, svijet bi već bio u svjetskom ratu!Ovako smo bar još neko vrijeme uživali u miru!To puno znači mladima,da nešto prožive,jer će 3WW većinu progutati u stravi!

  2. Trifun says:

    100% podrska Donaldu Trampu iz RS! Nije ispunio ocekivanja sto se tice naseg naroda, medutim ipak mu dajem podrsku jer jeste genije i mogao bih prijatno da iznenadi kao i neprijatno podjednako, pametniji je od svih tih imerijalistickih zapadnih genocidnih hijena koji su pokusali sve da ga sprijece da dode na vlast i da vodi politiku na kojoj je dobio izbore! Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *