ТРАМП НИШАНИ КИНУ И РАЗМЕШТА ПРОЈЕКТИЛЕ У АЗИЈИ: Одговор Кине ће узнемирити целу планету!

TRAMP NIŠANI KINU I RAZMEŠTA PROJEKTILE U AZIJI: Odgovor Kine će uznemiriti celu planetu!

13 avgusta 2019

Sjedinjene Države se konsultuju sa saveznicima dok sprovode planove za razmeštanje projektila srednjeg dometa u Aziji, što je potez na koji će Kina, kako je navedeno iz Pekinga, odgovoriti kontramerama.

Vašington tvrdi da planira da postavi te rakete u azijsko-pacifičkom regionu posle povlačenja iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF).Sjedinjene Države navode da je Rusija, druga potpisnica INF, kršila sporazum razvijanjem oružanih sistema zabranjenih po INF.

Međutim, mnogi analitičari smatraju da je Vašington odavno hteo da rasporedi rakete srednjeg dometa kao protivtežu sve većem kineskom arsenalu.

Američka državna podsekretarka za kontrolu naoružanja i međunarodnu bezbednost Andrea Tompson je rekla da će vlade odlučiti da li žele da rakete budu postavljene u njihovim zemljama.

Kao glavni kandidati za raketne baze se smatraju Japan, Južna Koreja i Australija.

KOMENTARI4 komentara

 1. SENAD says:

  HONKONG......

 2. A akoM says:

  Jel?!? Kina namjerava metnuti svoje rakete u Klubu,Kanadu i Mexico?!?

  • Dijaspora says:

   Kina namerava da odstrani remetilačke faktore u Tajvanu, Honk Kongu i Kineskim ostrvima, ko jim se približi napadaju momentalno, imaju sva prava jer jim Amerika i Australija na Kinezkoj teritoriji remete suverenitet, zato bolje da se ne igraju sa ZMAJEM jer jim sledi totalno uništenje, a dobro bi bilo da jih Kinezi unište jer će tako za sva vremena odstaniti SVETSKI OLOŠ koji sa ubijanjem, iskorištavanjem, teroriziranjem i masovnim uništavanjem ubija sve što jim nije po volji, ZATO KINEZI IMATE SVU PODRŠKU da jih srvanate na vlastitom pragu!!!

 3. persida says:

  Zivela Kina i kineski narod koji ce zapadne pedofile staviti gde im je mesto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *