ТРАМП ОБАВЕШТЕН О ОТКАЗИВАЊУ САСТАНКА: Сада предузима конкретне потезе…

TRAMP OBAVEŠTEN O OTKAZIVANJU SASTANKA: Sada preduzima konkretne poteze…

27 juna 2020

Američki predsednik Donald Tramp ovlastio je svog specijalnog izaslanika za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela da još jednom pokuša da organizuje nastavak dijaloga dve strane.

Grenel je razgovarao putem video linka sa predstavnicima albanske zajednice u SAD.– Ambasador Grenel obavestio je učesnike razgovora da se sastao sa predsednikom Trampom i obavestio ga o otkazivanju dijaloga koji je bio zakazan za 27. jun – rekao je Martin Vulaj, jedan od predstavnika albanske zajednice koji su razgovarali sa Grenelom.

Predsednik Tramp je, kako je dodao Vulaj, Grenela još jednom ovlastio da pokuša da pronađe način da se nastavi proces dijaloga Beograda i Prištine.

U suprotnom će Grenel „verovatno biti ponovo postavljen na druge dužnosti“, rekao je Vulaj.

KOMENTARI3 komentara

 1. milorad2 says:

  haha "da još jednom pokuša" OVO ne miriše dobro za šiptare, ovo sa EU i sa šiptarima je UBEDILO trampa i otvorilo mu oči konačno SA KIM ima posla, i za koga oni rade, i KOME u vašingtonu pare od šiptarskih narko kartela idu u džep ,da se nadje , za predsedničku kampanju itd.

  • test01 says:

   Milorade nema pojma Trump sta se stvarno desava na Srpskom KiM a i fucka mu se za nas, ima on mnogo vecih problema na "domacem" terenu, Demokrati ce mu doci glave. Ovo rade odredjene sluzbe koje su tu radile i za vreme Clintonove bande - znaci i dan danas rade za istog gazdu i njohova politika se ne menja, samo im trenutno Trump pravi probleme!

 2. Luk says:

  Gadno je kad prostitutka podmuklo i mučki promeni usa-makroa pod čijom je zaštitom,sa eu prostitutkom, koja se predstavlja kao makro. Biće gadno za prostitutke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *