ТРАМП ОБЈАВИО СНИМАК ИЗБОРНЕ КРАЂЕ: „Зар је Америка до овог дошла?“ (ВИДЕО)

TRAMP OBJAVIO SNIMAK IZBORNE KRAĐE: „Zar je Amerika do ovog došla?“ (VIDEO)

11 novembra 2020

Američki predsednik Donald Tramp objavio je snimak na kom se vidi kako grupa ljudi glasačke listiće pristigle poštom pakuje u crne torbe kako bi dokazao izborne prevare.

On je na Tviteru napisao „Tražite glasačke listiće. Zar je do ovoga došla naša država?“.

​Na snimku se vidi kako muškarci koji nisu u uniformi iz poštanskih sanduka vade pisma u kojima su glasački listići i pakuju ih u crne torbe.

Iako su američki mediji proglasili Džoa Bajdena za pobednika predsedničkih izbora, Tramp je pokrenuo pravnu akciju kako bi dokazao izborne prevare.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Melanija pregovara sa Srbijom za azil ako Tramp izgubi pa mu Bajden oceče glavu. Pompeo je podneo zahtev za azil Džongu od Severne Koreje. Kod Džonga niko ne sme da zaviri u državu, a Vučko od Srbije je čovek od karakterne reči i kad joj jednom da azil, niko je neće smeti pipnuti. Pa makar morao priznati Kosovo. Eto, njegov karakter je veći od njega. A i prijatelj je sa Bajdenom i kada Bajden doleti besan ko ker, Vučko će ga smerno dočekati sopanci i posle će svi troje malo šetati po Skadarliji a Srbi će skandirati Bajden Demo Kratski, Bajden Veliki... Ma dobro, nije baš adekvatno a možda i neće baš tako jer bolje je Bajden Srbine...i tako to. Kenedijeva udovica se udala za Onazisa posle egzekucije supruga. Dobro, Vučko nije onazis, ali ima jednu državu na računu u zapadnim bankama. Ne znam tačno u kojoj banci mu račun ali znam državu. To su sitni detalji i nemam pojma zašto se zamaram sa sićama. A dok se budu šetali, ako Bajden oprosti, a oće, DrKon i moj prijatelj Srba će mahati ogromnim lepezama oko njihovih glava da rasteraju srpsku koronu na koju je Bajden alergičan, a Rista će im napisati srceparajući uzvišeno povalni komentar.(E, ako sad ne nastradam, nikad neću)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *