ТРАМП ОБЈАВИО СНИМАК ИЗБОРНЕ КРАЂЕ: „Зар је Америка до овог дошла?“ (ВИДЕО)

ТРАМП ОБЈАВИО СНИМАК ИЗБОРНЕ КРАЂЕ: „Зар је Америка до овог дошла?“ (ВИДЕО)

11 новембра 2020

Амерички председник Доналд Трамп објавио је снимак на ком се види како група људи гласачке листиће пристигле поштом пакује у црне торбе како би доказао изборне преваре.

Он је на Твитеру написао „Тражите гласачке листиће. Зар је до овога дошла наша држава?“.

​На снимку се види како мушкарци који нису у униформи из поштанских сандука ваде писма у којима су гласачки листићи и пакују их у црне торбе.

Иако су амерички медији прогласили Џоа Бајдена за победника председничких избора, Трамп је покренуо правну акцију како би доказао изборне преваре.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    Меланија преговара са Србијом за азил ако Трамп изгуби па му Бајден оцече главу. Помпео је поднео захтев за азил Џонгу од Северне Кореје. Код Џонга нико не сме да завири у државу, а Вучко од Србије је човек од карактерне речи и кад јој једном да азил, нико је неће смети пипнути. Па макар морао признати Косово. Ето, његов карактер је већи од њега. А и пријатељ је са Бајденом и када Бајден долети бесан ко кер, Вучко ће га смерно дочекати сопанци и после ће сви троје мало шетати по Скадарлији а Срби ће скандирати Бајден Демо Кратски, Бајден Велики... Ма добро, није баш адекватно а можда и неће баш тако јер боље је Бајден Србине...и тако то. Кенедијева удовица се удала за Оназиса после егзекуције супруга. Добро, Вучко није оназис, али има једну државу на рачуну у западним банкама. Не знам тачно у којој банци му рачун али знам државу. То су ситни детаљи и немам појма зашто се замарам са сићама. А док се буду шетали, ако Бајден опрости, а оће, ДрКон и мој пријатељ Срба ће махати огромним лепезама око њихових глава да растерају српску корону на коју је Бајден алергичан, а Риста ће им написати срцепарајући узвишено повални коментар.(Е, ако сад не настрадам, никад нећу)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u