ТРАМП ОДРЕДИО РОК ЗА КОСОВО!?

TRAMP ODREDIO ROK ZA KOSOVO!?

15 avgusta 2019

Beogradski Srpski telegraf piše da je američki predsednik Donald Tramp odredio 25. avgust iduće godine kao krajnji rok za rešenje kosovskog pitanja i navodi da ono uključuje i dogovor o razgraničenju.

„Krajnji rok za stavljanje tačke na kosovski čvor je 25. avgust sledeće godine, dva meseca pred predsedničke izbore u Americi (u novembru), kada će se Donald Tramp boriti za još jedan mandat u Beloj kući„, piše list u sutrašnjem broju.Srpski telegraf ocenjuje da je, s obzirom da Trampu u kampanji mnogo znači svaka veća pobeda na spoljno-političkom planu, „jasno da bi rešavanje kosovskog pitanja, što u viziji američkog predsednika znači podela Kosova, bilo idealan scenario“.

„Tramp po pitanju Kosova ima najveće poverenje u savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, koji najvise gura ideju o razgraničenju i on je taj koji bi tu priču trebalo da zaokruži u narednom periodu“, citira list reči jednog svog, kako navodi, „dobro upućenog sagovornika“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Milan says:

    Aha. O ovom navodno Trampovom odredjivanju krajnjeg roka, obaveštava nas "Beograd-AKO".

  2. test01 says:

    hahaha vuciceva propagandna masinerija radi punom parom! Kao pro Tramp se uopste ne bavi KiM niti ima pojma sta se desava, ali je potpuno jasno da odredjene grupacije iz senke imaju potpunu vlast nad svetskim zbivanjima i da upravljaju kriminalcima koji su na vlasti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *