ТРАМП ОПЕТ ШОКИРАО АМЕРИКУ – Ударио на ЦНН

TRAMP OPET ŠOKIRAO AMERIKU – Udario na CNN

1 februara 2017

151216125010-donald-trump-gop-debate-stage-large-169

Bela kuća odbila je da pošalje svoje predstavnike na program televizije Si-En-En, čime je televiziji onemogućila da dobije glas administracije, piše „Politiko“.

– Šaljemo svoje predstavnike tamo gde mislimo da ima smisla da se promoviše naš akcioni program – rekao je jedan od zvaničnika Bele.

Istovremeno je predstavnik predsedničke administracije istakao da zabrana nije trajna.

Jedan od novinara televizije rekao je da Bela kuća pokušava da kazni Si-En-En i spusti rejting televizije.

„Politiko“ navodi da će zvaničnici američke administracije nastaviti da odgovaraju na sva pitanja novinara ove televizije.

Međutim, portparol Bele kuće Šon Spajser i savetnica predsednika SAD Kelijen Konvej nisu se u poslednje vreme pojavljivali na Si-En-Enu.

Spajser je demantovao informacije o bojkotu Si-En-Ena i rekao da odgovara na pitanja reportera televizije na svakodnevnim konferencijama za medije.

On je, takođe, istakao da „ne namerava da sedi i razgovara sa ljudima koji nemaju želju da bilo šta pravilno shvate“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Lajla says:

    A sta je CNN mislio da ce pljuvati po Trampu,a on im nece uzvratiti.Lepo je javno rekao "jako sam osvetoljubiv,ko me pokusa unistiti zastanem, vratim se i unistim ga"

  2. Jovan says:

    CNN je teroristicka organizacija( mi to videli 90-ih), i Tramp samo ispunjava predizborna obecanja- borbu protiv terorista.

  3. Trifun says:

    Bravo za Trampa i novu americku administraciju! CNN je prizivao atentat na Trampa na dan njegove zakletve! S njima postupati sa kao teroristickom organizacijom, sto oni i jesu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *