ТРАМП ОСУО ПАЉБУ: Бајден је глуп – Си Ђинпинг стена!

TRAMP OSUO PALJBU: Bajden je glup – Si Đinping stena!

20 novembra 2023

Na račun psiho-fizičkog stanja američkog predsednika Džozefa Bajdena noćas su stigli novi komentari, i to i ovaj put, što ne iznenađuje, od njegovog glavnog republikanskog konkurenta Donalda Trampa.

Tokom jednog od svojih poslednjih mitinga, koje je organizovala njegova partija u državi Ajova, Tramp je izjavio da je Bajden izgledao „kao da nije razumeo gde je i šta uopšte treba da radi“.„On je išao pored muškarca, koji izgleda kao komad stene. On je čvrst kao stena, jak, dobro poznajem predsednika Kine. On je veoma moćan. Sada, mediji ne vole kada ja govorim lepe stvari, ali, znate, šta ja mogu da kažem kada on gvozdenom rukom upravlja 1,4 milijardu ljudi. Mediji se ljute kada kažem da je neki lider, koji nas kontroliše, pametan, jer su to lepe reči“, rekao je Tramp.

Za razliku od Si Đinpinga, za kojeg je Tramp imao reči hvale, Bajdena je ocenio kao „veoma glupog“.

„Naš lider je veoma glup. On ne može da siđe sa scene. Gledam na scenu kada završava govor i to izgleda ovako: ‘Dobro, hvala. Kako da odem?'“, rekao je bivši američki predsednik, nakon čega je u dobro poznatom maniru počeo da imitira nesnađenog Bajdena.

„I to je ono što se dešava“, dodaje dalje Tramp, te ironično podseća da je „upravo on taj momak koji nas čuva od nuklearnog rata“.

(RT Balkan )

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Donald Tramp i Vladimir Putin su preostala nada za čovečanstvo. Njihov uspeh će garantovati da i Istok i Zapad požive čovečanski, ljudski, a ne da se hrane insektima ili da budu hrana gušterima kao što su Soroš, Bajden, Hilari, Bil Gejts, Greta Tunberg, da ne nabrajam dalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *