ТРАМП ОСУО ПАЉБУ: Макронове речи су одвратне

TRAMP OSUO PALJBU: Makronove reči su odvratne

3 decembra 2019

Američki predsednik Donald Tramp uputio je nekoliko kritičkih reči prilikom dolaska na samit NATO-a u Velikoj Britaniji.

Tramp je izjavio da su reči francuskog predsednika Emanuela Makrona o „samrti“ NATO-a veoma odvratne.Tramp smatra da NATO nije potreban nikome toliko koliko Francuskoj i dodao da Sjedinjene Američke Države imaju najmanje koristi od njega. On je dodao da smatra da se Francuska odvaja od Alijanse.

„Imam dobar odnos sa Makronom, ali on nekada kaže stvari koje ne bi trebalo“, rekao je Tramp.

Američki predsednik stigao je u London na dvodnevni samit NATO-a koji obeležava 70. godišnjicu postojanja Alijanse. On je prethodno više puta kritikovao nedostatak ravnopravne „podele tereta“ od strane evropskih članica NATO-a.

Predsednik Francuske Emanuel Makron prošlog meseca je u intervjuu za „Ekonomist“ izjavio da je NATO „na samrti“ i doveo u pitanje sposobnost alijanse da garantuje svoju kolektivnu odbranu.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Ala laju, ko kercici. Jedite se medjusobno kad jeste pacovi.

 2. Kosovac says:

  Tramp je gospodin, a Makro više deluje kao neki sitni kriminalac. Nije jasno zašto ga sorošoidi toliko forsiraju. Verovatno ima poziciju visokog stepena u Tajnoj stranci, vidimo da mu se i Vučić zbog toga baš dobro uvlači.

  • Slobodanka says:

   EU je globalistanska tvorevina te veoma je bitno ko će nju predvoditi. Da li sorošoidi više nisu zadovoljni sa Merkelovom? U svemu ih je slušala, ali ona ipak gradi i čuva Severni tok 2 za svoju Nemačku. Zatim dugo se odupirala da Nemačka plaća 2 posto NATO-u, a i NATO je veoma važna globalistanska poluga. U pogledu trgovinskog rata SAD-Nemačka i ona je pružala otpor. A sada u trgovinski rat protiv SAD upada i Francuska. Možda je i nešto drugo u pitanju. Jednostavno država SAD je toliko prezadužena da joj se približava kraj. Neka bude da je pukla u obračunu sa Evropom, ama s bilo kim, samo da se ne otkrije istina ko je glavni krivac za krah SAD. To im treba da bi nesmetano živeli i radili. ... Ovome sam se i ranije nadala - veliko nevreme koje je dugo visilo nad Ukrajinom (slovenskom zemljom) polako će se prenositi na Zapad. Podseća na staru seriju: "LESI SE VRAĆA KUĆI". Samo kakva je današnja Lesi.

  • Slobodanka says:

   Da li je Makron trebao da navuče starčića Trampa na tanak led pred novu predsedničku kampanju i izbore? U Americi već dugo optužuju Trampa da će ugasiti NATO. Makron je počeo da priča o kliničkoj smrti NATO-a, a da li su dubokani očekivali da će mu se Tramp u tome naivno pridružiti? Time bi dobili adute protiv Trampa tokom predsedničke kampanje, tokom naredne 2020 godine.

  • Slobodanka says:

   Zašto Tramp dosad nije povukao američku vojsku iz Sirije kao što je ranije više puta najavljivao? Nego američki vojnici sad čuvaju sirijsku naftu od Sirije, a to nije fina situacija za jednog gospodina. Po svoj prilici neko moćan i tog gospodina pritiska tj. kontroliše. Igraju se konji vrani, ali sve više na livadama Zapada.

 3. Pera says:

  Tramp je gospodin. Jel to neki novi vic ? Zar ne uocavate ciklus dogadjanja, radi animacije plebejaca ? Prvo laje americki predsednik, pa merkelova, pa sa makron, pa ce sutra neko treci, cetvrti i tako u krug, a standard naroda sve nizi i nizi !

  • Kosovac says:

   @ Pera, …..Nije to nikakav vic, Tramp je gospodin, ima ženu lepoticu svetskog ranga, a ne neku starulju kao što ima Makro. I izjave Trampa su oslobođene od sorošoidnog novogovora, što veseli i uliva nadu da je on stvarno protivnik sorošoida. I ako uspe u ovome što do sada radi, biće zabeležen kao jedan od najzaslužnijih za spasenje sveta od antiljudske sorošoidne pošasti. A Makron, Makro je obična komunjara, jedino što vredi je to što ga Tajni protežiraju, pa onda ipak predstavlja veličinu u nekom smislu. A to što kažeš da oni laju, to nije ništa strašno, strašno je ono što delaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *