ТРАМП ОТКАЗАО САСТАНАК СА ПУТИНОМ

TRAMP OTKAZAO SASTANAK SA PUTINOM

29 novembra 2018

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je sastanak sa predsednom Rusije Vladimirom Putinom na marginama samita G20 u Argentini zbog krize u Ukrajini.

KOMENTARI7 komentara

 1. Dani says:

  Ene ga,Putin se razocarao,roni gorke suze,hahaha...doce maca(TRAmP)na vratanca ;)

 2. Posmatrac says:

  Cirkuzant ovaj Trump.

 3. Barakuda says:

  Budala.....

 4. Aleks says:

  Kako su providni sve namestaljka.

 5. ostrogorski says:

  Meni Tramp deluje nekako, ne bih rekao al mislim da, mada, možda. Ipak, mislim da mu je to tek jedna od izjava koju će zameniti nekom suprotnom a, satanak s Vladimirom Vladimirovičem će se održati. Uzgred setih se nečije mudrosti: "Kad diplomata kaže da, to znači možda, ako kaže možda to znači ne a ako kaže ne - to nije nikakav diplomata. A, kad dama kaže ne to znači možda, kad kaže možda to znači da i kad kaže da - to nije nikakva dama".

 6. Slobodanka says:

  Arogantnost na kukavički i krajnje pokvaren način jer kockaju se sa pitanjem rata, ali ne u njihovoj Americi nego u Evropi i u drugim delovima sveta. Najpre su Evropi namenili i obećali nove količine poboljšanih neklearnih raketa, a posle neće o tome ni da se razgovara. Predsednik najizuzetnije svetske nacije bavi se onim što nikom uspelo nije - kako uplašiti i uceniti Rusiju i učiniti je slabom i ranjivom. Američki prezir drugih ide dotle da sve ostale države i nacije umanje do granica ništavnosti.

  • Deda Micko says:

   Slobodanka sreco, procitaj barem pedesetak radova o tajnim drustvima, istoriji bankarstva i korporacija. Shvatices da su tvoja razmisljanja na nivou deteta od pet godina. Politicari ne odlucuju ni o cemu, Tramp i Putin su samo kelneri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *