ТРАМП ОТКРИО ИСТИНУ О СИТУАЦИЈИ У АМЕРИЦИ: У Чикагу је горе него у Авганистану

TRAMP OTKRIO ISTINU O SITUACIJI U AMERICI: U Čikagu je gore nego u Avganistanu

26 juna 2020

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da gradonačelnici iz redova Demokratske stranke i administracije Baraka Obama „praktično ništa“ nisu uradili po pitanju borbe protiv kriminala u većim gradovima u SAD, kao što su Detroit i Čikago.

„Čikago je primer, gori je od Avganistana, gori je od…Hondurasa. Imamo gradove koji su gori, u nekim slučajevima — mnogo gori. Pogledajte šta se dešava u Oklandu. Pogledajte šta se događa u Baltimoru…Ti gradovi, kao da živite u paklu“, rekao je Tramp za Foks njuz, a prenosi RT.Tramp je napomenuo da su ti gradovi u rukama demokrata, optuživši Demokratsku stranku da ništa nije učinila da se smanji visoka stopa kriminala.

Iako je poslednjih godina godišnja stopa ubistava u Čikagu u padu, taj grad je i dalje, pored Detroita i Baltimora, jedan od najopasnijih u Americi.

Više od 100 ljudi, uključujući i nekoliko dece, ranjeno je u pucnjavama u Čikagu tokom vikenda, a 15 je ubijeno.

Krajem maja, 18 osoba je ubijeno u Čikagu, što je najveći bilans u poslednjih šest decenija, objavili su lokalni mediji.

Američki predsednik je, takođe, upozorio da će intervenistati u Sijetlu i Vašingtonu, gde su aktivisti uspostavili „autonomne zone“ koje obuhvataju šest blokova u centru grada, ne dozvoljavajući policiji da priđe.

„Ako ne urade nešto sa Sijetlom, mi ćemo“, poručio je Tramp.

U tim oblastima bilo je nekoliko slučajeva pucnjave, a jedan muškarac je ubijen.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad2 says:

    ako nae počne dahapsi za VELEIZDAJU uskoro SVE one koji NEĆE da rade ono što su po ustavu dužni da rade amerika će potonuti u haos i to CELA.Mislim da će tamo uskoro da budu rlo oštre mere na snazi vamredno stanje i preki sudovi i ovlašćenja saveznoj administraciji ako to ne u rade ta država će biti IZNUTRA unišetna pošto "demokratska stranka" u USA ZNA da više legalno oni neće moći da imaju APSOLUTNU vlast u USA a to znaći otkrivanje izdaje , pljačke i korupcije koje su njihovi članovi i političari iz te stranke počinili protiv USA i nacionalnih interesa USA.Tamo će da rae streljački strojevi i to uskoro ako se ovako nastavi.Zadnji rok za stavljanje situacije poid kontrolu je do kraj avgusta posle toga to će izmaći kontroli i krenuće masivno bezzakonje i haos.

  2. persida says:

    Ne cekaj Trampe da te crncuge ponizavaju, gazi, samo gazi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *