ТРАМП: „Ово што Клинтонова говори о Путину лишено је памети и служи прикупљању гласова“

ТРАМП: „Ово што Клинтонова говори о Путину лишено је памети и служи прикупљању гласова“

28 октобра 2016

65u6-trump_f

Републикански председнички кандидат Доналд Трамп назвао не „лишеним памети” изјаве Хилари Клинтон о Владимиру Путину.

„Она веома лоше говори о Путину, а ја мислим да то није паметно. Може се бити оштар, али не треба чинити ово што она чини”.

Трамп је нагласио да Клинтонова критикује Путина и Русију само да би добила гласове бирача:

„Како се може тако лоше о некоме говорити? Како мисли да после успостави односе? А зар не би било добро да имамо добре односе са Русијом и другим земљама? Заједно бисмо разбуцали Исламску државу и послали је дођавола – зато не би било добро?”

Трамп је додатно прецизирао да Клинтонова намерно распаљује негативан однос према Русији, WikiLeaks и Доналду Трампу – спајајући их у једну „целину” – само ради гласова. И додао: „Али, то је напросто глупо!”

“Она (Хилари Клинтон) све време понавља да је WikiLeaks –  Русија и Доналд Трамп. Она говори да Трамп може учествовати у једном пројекту са Русијом. А мој одговор је – не. Она упркос томе и даље тера своје о Доналду Трампу и Русији. Она лоше говори о Путину и о нуклеарној сили. Да, она она то чини ради гласова”.

Трамп је поново критиковао позицију Клинтонове поводом Сирије и упозорио:

„Ми смо на Блиском Истоку потрошили 6 билиона долара, а наша земља пропада. Сада још Клинтонова жели да започне борбена дејства у Сирији ират са нуклеарном силом Русијом, а то може довести до трећег светског рата”.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u