ТРАМП: „Ово што Клинтонова говори о Путину лишено је памети и служи прикупљању гласова“

TRAMP: „Ovo što Klintonova govori o Putinu lišeno je pameti i služi prikupljanju glasova“

28 oktobra 2016

65u6-trump_f

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nazvao ne „lišenim pameti” izjave Hilari Klinton o Vladimiru Putinu.

„Ona veoma loše govori o Putinu, a ja mislim da to nije pametno. Može se biti oštar, ali ne treba činiti ovo što ona čini”.

Tramp je naglasio da Klintonova kritikuje Putina i Rusiju samo da bi dobila glasove birača:

„Kako se može tako loše o nekome govoriti? Kako misli da posle uspostavi odnose? A zar ne bi bilo dobro da imamo dobre odnose sa Rusijom i drugim zemljama? Zajedno bismo razbucali Islamsku državu i poslali je dođavola – zato ne bi bilo dobro?”

Tramp je dodatno precizirao da Klintonova namerno raspaljuje negativan odnos prema Rusiji, WikiLeaks i Donaldu Trampu – spajajući ih u jednu „celinu” – samo radi glasova. I dodao: „Ali, to je naprosto glupo!”

“Ona (Hilari Klinton) sve vreme ponavlja da je WikiLeaks –  Rusija i Donald Tramp. Ona govori da Tramp može učestvovati u jednom projektu sa Rusijom. A moj odgovor je – ne. Ona uprkos tome i dalje tera svoje o Donaldu Trampu i Rusiji. Ona loše govori o Putinu i o nuklearnoj sili. Da, ona ona to čini radi glasova”.

Tramp je ponovo kritikovao poziciju Klintonove povodom Sirije i upozorio:

„Mi smo na Bliskom Istoku potrošili 6 biliona dolara, a naša zemlja propada. Sada još Klintonova želi da započne borbena dejstva u Siriji irat sa nuklearnom silom Rusijom, a to može dovesti do trećeg svetskog rata”.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *