ТРАМП ПОНОВО ШОКИРАО АМЕРИКУ: У изборну крађу умешани ФБИ и министарство правде

ТРАМП ПОНОВО ШОКИРАО АМЕРИКУ: У изборну крађу умешани ФБИ и министарство правде

29 новембра 2020

Председник САД Доналд Трамп оптужио је Министарство правде и Федерални истражни биро (ФБИ) за заверу чији је циљ крађа његове победе на председничким изборима 3. новембра.

Трамп је рекао да је се догодила ужасна ствар, да су гласачки листићи катастрофа, те додао како су „послали милионе и милионе гласачких листића поштом“.„Сигуран сам да знате људе који су добили два, три или четири, јер ја знам. Чак су мртви људи добијали гласачке листиће. Још горе, има много мртвих људи који су тражили да гласају“, изјавио је Трамп за „Фокс њуз“.

Он је рекао да је то апсолутна превара и да су на неки начин умешани Министарство правде и ФБИ.

„Мислим да су они умешани, али је невероватно како ово пролази. Ово су намештени избори, ови избори су потпуна превара“, рекао је Трамп.

Истичући да свет гледа шта се дешава у САД, Трамп је рекао да га зову лидери других земаља и кажу да су ово најнеуреднији избори које су икада видели.

Трамп је рекао да ће можда бити тешко да пред Врховним судом изнесе своје тврдње о изборној превари током председничких избора 3. новембра.

„Проблем је у томе што је тешко доћи до Врховног суда“, рекао је Трамп у телефонском интервјуу за телевизијску станицу Фокс њуз.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u