ТРАМП ПОРУЧИО АМЕРИКАНЦИМА: Спрема се највећа превара у историји

TRAMP PORUČIO AMERIKANCIMA: Sprema se najveća prevara u istoriji

29 septembra 2019

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da demokrate žele da ga uklone kako bi oduzele sve od Amerikanaca.

Tramp je objavio video u kome je kritikovao Demokratsku partiju za ono što je opisao kao „najveća prevara u istoriji američke politike“.„Demokrate žele da vam oduzmu oružje, žele da vam oduzmu zdravstvo, žele da vam oduzmu glas, žele da vam oduzmu slobodu, žele da vam oduzmu sudije, žele da vam oduzmu sve“, uzviknuo je američki predsednik.

Naglašavajući da njegovi glasači to nikada ne smeju da dozvole, Tramp je ponovio da njegove pristalice moraju da se bore da „isuše močvaru“, što je pozajmljeni izraz koji on vrlo slobodno koristi kako bi opisao američki politički establišment, dodajući da je isušivanje močvare „upravo ono što on radi“.

„Kao nikad do sad naša država je u opasnosti“, izjavio je i zakleo se da demokrate pokušavaju da ga „zaustave“, jer je on predsednik koji se bori za američki narod.

„Oni pokušavaju da me zaustave, jer se borim za vas, a ja im nikada neću dozvoliti da se to desi“, istakao je Tramp.

Tramp se trenutno suočava sa opozivom, pošto su demokrate u Predstavničkom domu američkog Kongresa početkom nedelje najavile pokretanje istrage za opoziv zbog telefonskog razgovora sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim. Demokrate tvrde da se Tramp oslonio na ukrajinskog lidera kako bi pokrenuo istragu jednog od Trampovih protivnika, Džoa Bajdena. I Tramp i Zelenski negirali su da je bilo ikakvog pritiska tokom razgovora.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Demokrati su smrad, ne daj se Tramponja.

  • Velika Metla says:

   Smrad? Nisu smrad,nego ZLO kakvo nije viđeno kod ljudskog roda. I dok se ta bulumenta ne likvidira svet neće biti na miru od njih. Te tkzv "demokrate" su do sada neviđeno zlo.

  • Baja says:

   Svi su oni smradovi i srpski mrzitelji!

 2. milorad2 says:

  Krupne reči,vrlo krupne i što je najgore to je istina.USA vlada je preuzeta od strane banakrskih kartela i što je najgore pare sa kojima ti karteli rasplažu su dobrim delom potekle od nacističke pljačke u evropi.vidi se zloslutna senka kukastog krsta iza njihovih ledja a i ideologija koja ih pogoni je vidljivo inspirisana nacističkim pogledima na kontrolu globalne raspodele i vladanja svetom.Mislim da se posle ovih trampovih izjava koje su otvorene i jasne može slobodno govoriti o pokušaju nacista da peruzmu kontrolu nad USA i ponovo krenu u osvajanje sveta i potezi koje američka vlada vuče u zadnjih 50 god. su upravo ka tome usmereni.Oni su narasli do te mere da to postaje vidljivo i van USA, i srećna je okolnost jedino to što mnogi sad uz trampa to mogu da vide i unutar USA.Demokratska stranka je izgleda izabrana da sprovodi tu agendu ili je jednostavno bila lakša za infiltraciju ali to objašnjava definitivno njihovo protivljenje svakoj promeni američkog DVOSTRANAČKOG političkog sistema.Čak i ako uspeju da opozovu trampa to će biti CEPANJE američkog političkog sistema a zatim i ostalih sistema.Velika nestabilnost u USA i možda čak cepanje te države je možda jedini način da se spreči da jedna globalna nuklearna sila postane taoc i domaćin neonacističkih proponenata i ljubitelja.Vrlo opasno je sve ovo i što je najsmešnije SVI ostali će biti primorani da SPASAVAJU ono što je od amerike ostalo kao demokratske i slobodne države jer im preti holokaust ponovo.

 3. Budi Bog s nama says:

  Tramp se plaši da ne bude prevareni prevarant? Pa otvoreno je bilo na History o Trampu koji je non-stop sve radio na prevarama i sticao sve kao Baja Patak.

 4. sviranje says:

  Republikanci imaju većinu u senatu tako da je sve ovo sviranje...

 5. Republika Srpska says:

  Sporo ide to sušenje močvare.

 6. Zoran says:

  Vi u Srbiji jos ne kapirate sta se u Americi desava. Ja podrzavam Trampa, a evo i zasto. Tramp nece da zdravstvo bude drzavno, kako demokrate zele. Nece da drzava stavi sapu na njega, nece da drzava ima vecu upliv u covekov zivot. Nece da drzava daje vecu socijalu i digne poreze. A sto vi podrzavate Trampa? Pojma nemam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *