ТРАМП ПОВУКАО НАЈХРАБРИЈИ ПОТЕЗ – ОБЈАВИО РАТ: Подигао тужбе против Сороша, Гејтса, Клинтонових, Бајдена…

TRAMP POVUKAO NAJHRABRIJI POTEZ – OBJAVIO RAT: Podigao tužbe protiv Soroša, Gejtsa, Klintonovih, Bajdena…

4 maja 2020

Obračun američkih suverenista i globalista konačno je ušao u pravne okvire. U kalifornijskom federalnom sudu pokrenut je postupak protiv dva bivša predsednika Sjedinjenih Američkih Država, nekoliko članova njihovih porodica, bliskih saradnika, sponzora, kao i stranih političara i kompanija.

Tužba, na 87 strana, podneta je protiv Baraka Obame, Bila i Hilari Klinton, Džoa i Hantera Bajdena, Bila Gejtsa, Džordža Soroša i drugih predstavnika bivše administracije i „duboke države“.

Tužbom su obuhvaćene i neke od najuspešnijih kompanija Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc, Neuralink Inc, Alphabet Inc, kao i Gejtosv Microsoft i Zukenbergov Facebook. Na spisku su i kineske kompanije Huawei i Alibaba, pa i kineska Komunistička partija.Optužene su i Soroševe i Rokfelerove fondacije, Harvarda i Univerziteta u Vermontu, pa i nekoliko najuticajnijih američkih medija: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post, pa i The World Bank.

Optužni predlog je podneo Sajrus A. Parsa, osnivač i izvršni direktor kalifornijske kompanije AI Organization, u kojoj vodi sektor kreativne analize i odbrambenih inovacija.

Parsa 20 godina istražuje složene koncepte bio-digitalnih mreža, hibridnih ratova i biološki terorizam.

U poslednje vreme objavio je rezultate istraživanja u kojima upozorava na opasnost koja preti mogućom zloupotrebom eksperimenata s veštačkom inteligencijom, vojnom robotikom, 5G mrežom i bio-tehnologijom.

Tužba, koju je podneo s namerom da se spreči uništavanje čovečanstva, odnosi se upravo na aktuelne tehnološke i biološke pretnje, koje se šire iz Kine, Irana i američke „duboke države“.

Parsa je tužbu podneo nadležnom sudu u Kaliforniji 26. februara 2020, gde je zavedena pod brojem 3:19-cv-02407-CAB-AHG. Obama, Klintoni, Gejts, Soroš i ostali osumnjičeni su za zloupotrebu veštačke inteligencije, kibernetike, robotike, tehnologije za biometrijsku identifikaciju, bio-inženjering, bio-tehnologije, telekomunikacijske mreže 5G i 6G i kvantnu kompjutersku tehnologiju, kojom može da se ugrozi ljudska populacija na celom svetu.

Prema tim navodima, grupa političara i kompanija je osumnjičena za izdaju državnih interesa SAD. Izdaja, subverzivne delatnosti i ugrožavanje bezbednosti izvršeni su transferom tehnologije za proizvodnju biološkog oružja u Kinu, koje može da se upotrebi za bio-terorističke akcije.

Optuženi se terete da su izvršili bio-digitalni socijalni inženjering koristeći ljudsku biometriju i veštačku inteligenciju. Zloupotrebom identifikacijskih kodova i algoritmova na nezakonit način prikupljali su privatne biometrijske podatke, čime su narušili ceo korpus ljudskih prava, uključujući i pravo na privatnost.

Prikupljeni podaci iskorišćeni su za genocid nad kulturološkim posebnostima, religijsku diskriminaciju i medijski uticaj, koji je omogućio cenzuru „nepodobnih“ stavova naučnika i političara, čak i predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa. Kontrola informacija omogućila je kontrolu javnosti.

Uz pomoć naprednih tehnologija, neuralnih mreža i bio-hemije, optuženi su kreirali i razvijali ksenobots tehnologije za eksperimente s matičnim ćelijama i robotikom, sa ciljem da ožive nezemaljske oblike života, koji mogu da mutiraju ili da budu programirani za širenje bolesti koje bi ugrozile opstanak ljudske vrste na bezbroj načina.

– Zloupotrebom bio-tehnologije, sve gore navedene kompanije i lica, pokušavaju da realizuju plan sa željom da stvore veštačku superiornu inteligenciju i reprogramiraju ljude, kako bi im uništili slobodnu volju, sa krajnjim ciljem da izazivanjem ratova među državama i upotrebom virusa i na brojne druge načine unište kompletnu svetsku populaciju. Barak Obama, Hilari Klinton, Džo Bajden, Nensi Pelosi, Bil Gejts, Elon Mask (i ostali gore nabrojani) na nemaran, nekompetentan i izdajnički način su dopustili da Kina i njene korporacije dođu u posed, odnosno da ukradu, bio-tehnologiju, kvantnu tehnologiju, bio-metriku, tehnologiju čipova, 5G, tehnologiju ratnih brodova, svemirsku i druge tehnologije, kao i privatne podatke američkih građana.

Barak Obama je dozvolio da američki biznismeni, institucije, škole i građani investiraju u Kinu i da transferišu osetljive napredne tehnologije, koje ugrožavaju opstanak živote svih ljudi na svetu.

Obama i njegovi saradnici sabotirali su rad svih američkih nacionalnih službi bezbednosti – navodi se u tužbi, kojom je obuhvaćeno oko hiljadu kompanija, mahom iz sektora naprednih tehnologija.

Prebacivanjem savremenih tehnologija iz SAD u Kinu, optuženi su stvorili uslove da kineska vlada i njene kompanije dođu u posed znanja, podataka i modela veštačke inteligencije.

Pristup veštačkoj inteligenciji, kineske vlasti su iskoristile za stvaranje bio-metričkih tehnologija kojima se vrši nadzor, praćenje, lov, karantin, hapšenje, mučenje. U specijalnim koncentracionim logorima i laboratorijama uzgajaju se ljudski organi, namenjeni trgovini.

Kineske komunističke vlasti najsavremenijim tehničkim sredstvima sprovode torturu nad svojim građanima, demokratskim aktivistima, nepodobnim naučnicima, profesorima, sudijama i novinarima, verskim zajednicama poput hrišćanske, manjinskim etničkim grupama kao što su Ujguri i Tibetanci, pa i nad svim ostalim pojedincima, koji zasmetaju vlastima iz bilo kog razloga. Kineski režim je napredne tehnologije iskoristio da stvori bio-metrijsko oružje koje ugrožava bezbednost cele planete.

Kršenjem nacionalnih i međunarodnih zakona, optuženi su stvorili tehnologiju za proizvodnju savremenog nekonvencionalnog oružja.

Transferom te vojne tehnologije u Kinu, izvršili su izdaju nacionalnih interesa i ugrozili bezbednost Sjedinjenih država. Iran je od Kine kupio tehnologiju vrednu 150 milijardi dolara.

Iranska vlada, vojska i verska oligarhija tu tehnologiju koristi za širenje vlastitih interesa na Bliskom istoku, ali i prema SAD i Evropskoj uniji, a zloupotrebljava se i za kontrolu iranskog naroda.

Preko kompanije Huawei, Kina je, u saradnji sa Iranom, razvila program 5G, čiji prsten bi trebalo da uveže Afriku, Bliski istok i Evropu. U tom projektu, Huawei sarađuje s nekoliko značajnih zapadnih tehnoloških kompanija.

Da bi realizovali svoje interese, optuženi su obezbedili podršku političkih grupacija, nevladinih udruženja, fondacija, naučnih i nastavnih ustanova i medija.

Optuženi Obama, Pelosi, Šumer, Klinton, Soroš, Gejts, Bajden i mnogi drugi kreirali su političke konflikte i inicirali impičment, kojim su pokušali da smene predsednika Trampa i njegovu administraciju.

Opstrukcijom rada državnih institucija u SAD, podmetanja i plasiranja netačnih informacija ugrozili su bezbednost ne samo američkih građana, nego celokupne svetske populacije.

Za promociju svojih ideja koristili su usluge raznoraznih “eksperata”. Preko Soroševe, Rokfildove i Gejtsove fondacije zapošljavali su nekompetentne analitičare u Vašingtonu, Njujorku, Santa Moniki i širom sveta.

Finansirali su projekte koji su prikrivali sve opasnosti koje nosi savremena tehnologija i koje mogu da ugroze opstanak ljudske vrste. Skupo plaćeni “eksperti” izazivali su međunarodne konflikte kako bi se u ugroženim zonama pojavljivali kao spasioci, da bi menjali kulturni model i prilagođavali ga potrebama svog projekta.

Optuženi su kreirali multimedijalnu platformu u kojoj su uključeni Fejsbuk, Gugl, Alfabet i druge kompanije. Uvezivanjem preko interneta i bio-digitalnih mreža stvorena je nepostojeća, virtuelna realnost.

Napredna tehnologija je omogućila prikljupljanje privatnih podataka korisnika tih mreža, što je upotrebljeno za kontrolu, praćenje, manipulaciju, reprogramiranje, pranje mozga i socijalni inženjering, a u krajnjem slučaju i za kulturološki genocid, progon, hapšenje i ubijanje ljudi, koji se suprotstave kreatorima bio-digitalnih veštačkih inteligencija, povezanih sa 5G i 6G mrežama i drugim komandnim centrima.

Prema navodima iz optužnice, Gugl je kreirao platformu koja je prikupila podatke iz celog sveta, o ljudima i svim subjektima koji su koristili internet. Gugl preko AI (veštačka inteligencija) sistema ima pristup svemu što je postavljeno on line.

Ubrzanje protoka informacija preko 5G mreža omogućiće sve načine zloupotrebe, od konstantne kontrole populacije na osnovu prikupljenih ličnih podataka do fizičke sile.

Napredna tehnologija u svakom trenutku može da simulira kvarove, tokom kojih bi se izvršili teroristički napadi na svaki entitet uz podršku genetičkih algoritama. Gugl je pomogao Kini da usavrši napredne AI programe, što je kineska vlada iskoristila da napravi oružje.

Kompanija Deep Mind AI napravila je kvantne kompjutere, koji su bili neophodni za obradu podataka dobijenih preko Gugla. Prema tvrdnjama Elona Maska, ta kompanija je ubrzala razvoj veštačke inteligencije. Deep Mind je tu tehnologiju prosledio Kinezima.

Neuraling i Elon Mask su kreirali projekat koji je uspostavio vezu između ljudskog mozga i kompjutera, sa ciljem da napravi kiborge. Elon Mask je vlasnik kompanija Space X i Tesla.

Tesla je odbacila preporuke vlade SAD da ne posluje sa Kinom i pristala je da sarađuje sa kineskim kompanijama za koje je ustanovljeno da su učestovale u stvaranju, razvoju i eksploataciji “farmi ljudskih organa”. U poslednjih 20 godina u kineskim koncentracionim logorima svake godine se izvrši se od 60.000 do 100.000 neregistrovanih transplatacija.

U trgovinu organima, koje kontrolišu kineske vlasti, uključena je i kompanija Amazon, koja Kini prodaje različite vrste uređaja i komponenti neophodnih u toj “industriji”.

Bil Gejts i njegova kompanija Microsoft takođe su uključeni u sporne poslove kineskih vlasti. Gejts je pomogao Kinezima da svoje bio-metrijske modele rašire po celom svetu i nije informisao javnost o tome da će njegova tehnologija biti korišćena u Microsoft aplikacijama.

Barak Obama je osumnjičen da je svesno dozvolio Kini i njenim korporacijama da dođu u posed tehnologija veštačke inteligencije. Obama je lično promovisao Gugl i Erika Šmita, koji su pomagali kineskom sistemu da love, zlostavljaju i ubijaju građane Kine i da izazivaju konflikte u Africi i na Bliskom istoku.

Za vreme svojih mandata na mestu predsednika SAD, Obama je oslabio FBI, CIA, NSA i vojne službe. Iako je imao informacije o tome da kineske vlasti masovno progone i ubijaju pripadnike političkih, nacionalnih i verskih manjina, pa i da su organizovali međunarodnu trgovinu ljudskim organima, nije preduzeo ništa da ih spreči. Obama je dozvolio svom zameniku Džou Bajdenu da od Kineza uzme 1,5 milijardu dolara.

Za ista dela protiv interesa i bezbednosti SAD terete se Hilari Klinton, Nensi Pelosi i Džon Brenan. Oni su učestvovali u transferu AI tehnologije kineskim kompanijama, koje su to iskoristile da razviju projekte za proizvodnju dronova, vojnih brodova, čipova i otiska prsta F 35, kao i svemirske tehnologije.

Političke aktivnosti te grupe oslabile su mogućnost Trampove administracije da se suprotstavi Kini. Oni su krivi za ugrožavanje bezbednosti SAD i za zločine protiv čovečnosti.

Džordž Soroš je optužen za izdaju, jer je preko svojih kompanija i fondacija finansirao pokrete koji su suprotstavljeni interesima vlade SAD. Soroš je koristio of šor kompanije za finansiranje multinacionalne kampanje, kojom je saboritao pokušaje Trampove administracije da spreči opasnost iz Kine, kao što je širenje korona virusa.

Takođe, Rokfelerova fondacija je investirala velike sume novca u kineske kompanije, koje se bave opasnim bio-tehnološkim projetima. Na taj način potkopane su aktivnosti FBI, CIA, NSA i Pentagona na sprečavanju zlozpotreba u progonu kineskih građana, mučenju i ubijanju. Oni su krivi za izdaju i saučesništvo u genocidu.

Od nadležnog suda se zahteva da sve optužene kazni u skladu sa zakonom. Kompanije i privatna lica trebalo bi da budu obavezana da izvrše povraćaj u pređašnje stanje i da plate finansijsku odštetu.

U tužbenom zahtevu se ističe potreba oduzimanja kompletne imovine Obame, Hilari i Bila Klintona, Nensi Pelosi, Bila Gejtsa i njegovog Majkrosofta, CNN-a, Anderson Grope, Tajm Magazina, Njujork Tajmsa, Vašington posta, MIT-a i Harvarda, Džordža Soroša i njegove fondacije i kompanija, Marka Zukenberga i njegovog Fejsbuka, kao i Gugla, Amazona i svih drugih osumnjičenih.

Očekuje se da sud u Kaliforniji, posle analize odgovora optuženih, pokrene postupak u kome će se na optuženičkoj klupi naći vodeći svetski vladari iz senke.

(predragpopovic.wordpress.com)

KOMENTARI62 komentara

 1. persida says:

  Samo hapsi Trampe sine, da slavimo tvoje ime.

  • Ostap Bender says:

   Tramp pokušava državni udar preko suda... Shvatio je da se zaglibio u *ovna do guše, pa pokušava da eliminiše demokrate... Pre će biti da može da završi u umobolnici,zbog urušavanja Ustava SAD...

   • Pravda says:

    Hahahahhahaa Ostap, pa znaš i ti da je Tramp u pravu...ali ne prija ti jer si zaglibio....ali ne brini, pravda je milostiva.

    • Bruno says:

     Rat suverenista i globalista se nastavlja. Tramp je u tom ratu gubitnik. Nije u stanju da vodi SAD

     • Aca says:

      samo odgledaj svih deset delova dokumentarnog filma "Pad kabale", holandske autorke. tada ce ti sve biti jasnije.

      • Ljiljana says:

       Duboko verujem da je sve tacno. Mreza G5 koja se unrzamo postavila i kod nas potvrdjuje deo price. Sta se sve u nasoj zemlji dozvoljzava Kinezima koje nazivaju nasom bracom. Sve skupa je velika sramota za Srbiju zemlju tradicije, zemlju koja uvek podrzava ljudska prava slobodu i mir. Sramota sta vladajuca politika radi prodavajuci SRPSKA NAJVECA BLAGA KINEZIMA SRAMOTA. GOSPODE POMOZI DA OVE SVE TUZBE URODE PLODOM I DA ZAVLAFA MIR NA PLANETI I U NASOJ ZEMLJI.

   • Spasoje Krivokapic says:

    "Sirjak tuzni bez idje ikoga" Zlikovce treba suditi i kazniti. Dok svet ne okrene protiv njih Tramp sam je nemocan.

  • Popara Dorcol says:

   Pre bi se reklo da Su ova pisanja glupost. Tuziti nekoga u americi Kosta $100. Problem je, u americi, pare pobedjuju, ko ima vise, taj nece biti gubitnik.

  • Dacha says:

   Zašto se malo ne zabave svojim dvorište i svojim ljudskim pravima nego su im krivi kinezi koji su ih preskočili!? Sad je kasno! Pre mart u propast!

 2. Crni Petak says:

  Tramp je jedan od njihovih glavnih ljudi ali sada mu je uloga da se tobože suprotstavlja onima koji su ga i postavili za predsednika, ali zašto? Zato što se na taj način smiruju eventualne struje koje bi se zaista pobunile kao recimo kada su naoružani građani ušli u skupštinu svog grada da protestvuju protiv policijskog časa. Sada gledaju trampa i misle "biće tu neke pravde" ali pravde biti neće, oni nastavljaju da deluju sinhronizovano pri čemu je tramp jedan o glavnih aktera nove države, ove svoje amerikance bi prodao za šaku boba.

  • Camdzija says:

   Ovaj Uli ins m.da od dva kil ili je daleko ludji nego sto Dan mislio

  • persida says:

   Na zalost, u pravu si, ali bih volela da vidim Gejstsa u zatvoru. Svi oni, zajedno sa Putinom, rade za istu Mafiju.

   • Milan says:

    Ludačo, kako možeš Klintona i Gejtsa da izjednačiš sa Putinom.

    • Evanđelje says:

     Persida samo kaže da bi volela da vidi, ne tvrdi ona ko je šta i gde osim što odlučuju o sudbini populacije. Svi koji su na državničkim položajima imaju visok stepen odgovornosti, za sada je pat pozicija. Persida je odraz bunta jedne naše divne mlade generacije koja raste u ovom užasu.

     • Milan says:

      Persida ili je odrodjena od svog naroda ili uopšte ne pripada srpskom narodu. Kao da je britansko kopile te ratovala bi do poslednjeg Rusa. Do poslednjeg Rusa, a jedino je važno da Sidinoj guzi bude dobro.

      • persida says:

       Zreo si za Lazu Lazarevica, kad sam pozivala da Rusi ginu za bilo koga? Bolesno rusofilstvo ti ne daje za pravo da odredjujes ko je Srbin (Srpkinja), a ko nije. Ti sam priznajes da si iskompleksirani Srbin koji bi, kada bi mogao, radije bio Rus, Putinov konjusar. Bice pre da ti ocekujes da "braca Rusi" ginu za tebe. Ali, nema od toga nista. Tvoj ljubavnik Putin je okrenuo ledja Srbiji. To su cinjenice, a potom dolaze emocije kod onih koji, kao ti, ne umeju da misle niti da opazaju naociglednije pojave.

       • Milan says:

        Austrougarska sobarice, zadrži svoje lične kvalifikacije u svom austrougarskom svetu. Ne podmeći ih Rusiji.

       • Milan says:

        Veoma si neobjektivna. Peti oktobar 2000 je dan koji je zavio u crno Srbiju i ceo srpski narod, a ti polaziš od toga da svi vladari Srbije počev od 05 oktobra 2000 bili su naprosto savršeni. Zapravo ne zna se ko je od njih bio najpokvareniji, najveći lažov i manipulator i najveći podlac prema sopstvenoj zemlji i narodu. Ali po tebi samo je Putin imao jednu krupnu manu.

        • persida says:

         To sto ti sada otkrivas znaju i mala deca (a o tome sam pisala pre tebe), jasno je i budali da su svi nasi vladari bili katastrofa. Nije Putin jedini koji ima nekakve mane, ja samo kazem da je struktura moci slozena i da na nekom veoma visokom nivou interesi vladara (a Putin je samo primer) mogu da budu saglasni sa interesima njihovih toboznjih protivnika. Na primer, engleski mason moze biti u sukobu sa francuskim masonom. Ali na visim nivoima, njihovi interesi su saglasni, a ne suprotstavljeni.

     • Milan says:

      Putin je predsednik Rusije, te prvenstveno je odgovoran za populaciju Rusije. Današnja vojska Ruske Federacije neće na sebe preuzeti veliki zadatak kao Crvena Armija u Drugom svetskom ratu. To je opravdano zbog veličine ljudskih gubitaka koje bi opet pretrpela Rusija, naročito u evropskom delu Rusije koji je najnaseljeniji. U tom smislu zaprepašćuje ovolika nerazumnost baš iz Srbije. Ako slomiš i uništiš najveću slovensku državu, tek šta onda čeka pripadnike manjih slovenskih naroda. Otvorite proročanstvo starca Pajsija (Grka). Ne verujem u ostvarenje tog proročanstvoa, ali može se uzeti kao upozorenje šta čeka Rusiju ako pokrene rat većeg intenziteta, a Sida stalno priželjkuje baš to što ne treba u stilu: Samo udri pravo po neprijatelju i po cenu većeg rata. Ukratko kako bi se odvijao treći svetski rat po starcu Pajsiju: Turska će pokušati da preuzme neka grčka ostrva, ali sa severa napašće ih Rusija ne da bi pomogla Grčkoj nego imaće svoje razloge za to (prolaz kroz Bosgor i kroz Egej do obala Sirije). U taj rat protiv Rusije sem Turske i SAD uključiće se i druge evropske države. "Počeće svetski rat i Rusi će imati velike gubitke. Mi ćemo posmatrati klanicu, gradovi će postati favele". Ovo favele odnosi se i na ruske gradove. Po Pajsiju Rusija će iz tog rata (trećeg svetskog rata) izaći kao gubitnik.

      • persida says:

       Zar nisi primetio da Rusi ratuju u Siriji, valjda je i to njihova teritorija. Pomesao si Putina i Pajsija, izgleda da tebi molitva samo odmaze?

      • pedja says:

       3 svetski rat je vec bio "(borba protiv terorizma)" a ratovi izmedju velikih sila čak i u drugim zemljama pravi rat je nemoguć prosto jer kakvi god da su ljudi nece doci do unistenja jer nema vise izgubila Rusija ili Usa nego bi se sravnili sa zemljom da svi gube a ne samo jedna od sila. Pritom imam visoko misljenje o Putinu ali ne kao brat rus nego globalno je razdrmao Usa kad su dosli preblizu,u siriji je sprecio usa scenario ali i dalje ne znam kakav je sada,rezime velikog rata tipa avioni kamioni brodovi mislim da nece biti

     • Milan says:

      Iran takodje proizvodi svoje PVO sisteme slične ruskom S-300, evo već dve godine. Zašto dosad ni jedan komad Iran nije prebacio na teritoriju Sirije, bar da zaštiti svoje snage na teritoriji Sirije. Porazmisli malo zašto. Verovatno je razlog veoma sličan ruskom.

      • Milan says:

       Ovo je upućeno takozvanoj Persidi*.

      • persida says:

       Vec sam pisala da lidere Amerike, Rusije i IRANA kontrolisu vladari iz senke, od kojih su vecina cionisti. Ako neko misli da ja to volim, taj se grdno vara. Realnost se moze shvatiti samo ako ne zatvramo oci.

    • persida says:

     Vreme ce pokazati, ne uzbudjuj se, proveri krvni pritisak.

     • Milan says:

      Na Bliskom Istoku treba pomoći Siriji ali pritom se sukobljavaju interesi tri najveće svetske sile: SAD, Rusije i Kine; zatim interesi regionalnih sila: Izraela, Turske, Saudijske Arabije i manjih zalivskih monarihija, i Irana. Napasti Izrael to je malte ne isto kao napasti Vašington ili Kaliforniju. Napasti Tursku to znači napasti članicu NATO-a kog predvodi SAD i pritom izgubiti prolaz ruskih brodova kroz Bosfor. Bosfor je najosetljiviji deo puta ruskih ratnih brodova sa Crnog mora do obala Sirije. Ali bez obzira na sve to ti bi da Rusija tresne bilo Izrael, bilo Tursku. Rusija nikad nije ni obećala da će napasti države neprijatelje Sirije, obećala je da će joj pomoći u borbi protiv terorizma i to svoje obećanje ispunjava. Dala je Siriji i PVO sisteme S-350, ali kod njihove upotrebe mora se biti jako oprezan da se ne ponovi scenario kao na istoku Ukrajine kada je oboren putnički malezijski avion. Izrael bi sigurno bio sposoban da podmetne Sirijskoj Arapskoj Armiji obaranje putničkog aviona. Ne mogu da shvatim toliku nepismenost za ratovanje. Žene na Balkanu su morale razumeti i znati kako se ratuje, kako je tvoja majka tebe toliko razmazila i upropastila? Da li svaki dan jedeš slaninu i čvarke kad ništa ne pamtiš i ne povezuješ?

     • Milan says:

      Neverovatno je da lupaš više nego ludi Maksim po diviziji. Od tvog lupanja ne skače mi pritisak nego strahovito pada, od tvojih gluposti valjda poželim da se sakrijem u mišju rupu.

      • persida says:

       Zao mi je sto ti je emotivna funcija pojela razum, moras se sam izboriti da koristis i jedno i drugo.

       • Milan says:

        Sa tobom nema razumnog dijaloga jer razum tebi ne pripada. Neverovatno je koliko si umislila da si pametna i sposobna, a zapravo si glupa i zla.

        • persida says:

         Proglasavam Milanceta najpametnijim i najboljim covekom planete zemlje. Da li je sad Milance zadovoljan?

         • pedja says:

          bravo :)

  • GoranZ says:

   Nisu ga oni postavili!,duboka država je protiv sveta i ljudskog roda žele nvo, trampa su postavili us navy i us avijacija koja je odvojena ood duboke države i skupljaju 20god dokaze koji će baš sad biti upotrebljeni protiv navedenih optuženih, ako se sećate 11 septembra i zalutale rakete aviona u penntagon gadjana je us navy hq da bi uništili dokaze al neuspeh promašaj sve će doći na svoje... Svako dobro

   • Miroslav says:

    Budale coveka.

 3. Gardista says:

  Bravo, ajd da vidimo.

 4. Cp6a says:

  I eto šale još jedne.

 5. Istina says:

  Brača Kennedy su pokušavali pa ceo svet zna kako su završili. Ako mu uspe da okrivi jednog pojedinca ili jednu kompaniju, mislim da će ući u istoriju kao jedini Američki predsednik kome je ikada nešto tako uspelo dostignuti...

  • persida says:

   Pa, ne mislis valjda da ijedan korumpirani sud moze da okrivi Sorosa ili Gejtsa? Ili Klintona? Nema sanse, sve je ovo farsa, zlo ostaje dominantno i nepobedivo, na zalost.

   • Istina says:

    Do dolazka Isusa, jer kad Isus DRUGI PUT DODJE, zlo koje ti spominješ neće imati šanse da uništi sile dobrog. A gospod samo što nije došo. Čudno mi je da baba vangica nije prorokovala povratak Hrista, znači da njeno prorokovanje nije tačno i nema smisla pričati o ljudskoj rasi kako će živeti do 4180 godine, jer sve što je najavila je laž i samo laž. Zaboravila je da najavi glavni dolazak gospoda i to u vrlo blizkoj budučnosti. Zato je VANGA lažna proročica i sve sto je pričala je prdenje u prazno...

 6. Milan says:

  Po istoj logici i mi bi trebali da podignemo optužnice za stalne rasprodaje Srbije strancima. Onaj "najpametniji" što je dao naše novce za Klintonušinu izbornu kampanju, šta je sve naše rasprodao budzašto globalistima? Tetke-veštice iz NVO po Srbiji koje je finansirao Soroš, kako li se sad osećaju?

  • persida says:

   Pa, sta cekate? Da vas Rusi oslobode? To je nemoralno, ako te drugi oslobadja onda nisi slobodan. Zasto se barem sto hiljada Srba nije potpisalo na tuzbu protiv Vucica i NVO vestica? Zato sto Srbi gledaju parove i to ih ne interesuje, osim na nivou traca. Ej, Srbi, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

   • Milan says:

    Najpre neka Tramp slomi američku duboku državu, a zatim i mi ćemo slomiti njihove trabante ovde. Neće biti dobro ako mi budemo brži od Trampoja, to bi bilo kao istrčavanje ždrebeta pred rudu.

 7. Opljačkani penzioner says:

  Rakoh ja da će Bajden igrati u onim opancima (s kljunčićima) koje mu je prijatelj Vučić kupio u Skadarliji. Naravno, pridružiće mu se i onaj ko ga je tapšao po ramenu, kezeći se od uva do uva, ali i glavni finansijer Soroš. Ko li će sad finansirati one silne NVO, čiju politiku sprovodi "veliki reformator"? Verovatno će opet posegnuti za pljačkom penzionera, kao prvom reformskom merom otkad je uzjahao Srbiju. Ko će mu sad davati kredite, kad su na tapetu i MMF i Svetska banka? Nema više privatnog štampanja dolara, jer je FED Tramp stavio pod kontrolu Ministarstva finansija SAD.

  • persida says:

   Dragas tvrdi da FED radi punom parom. Da ne stancuju dolare, odakle bi davali novac onima koji su osteceni takozvanom koronom. Milijarde dolara bez pokrica stampaju se dnevno, a mi crncimo celoga dana za sacicu dolara i nas zivot prolazi u logoru gorem nego Ausvic, gde su hrana i medicinska usluga bile besplatne.

   • Opljačkani penzioner says:

    Da, štancuju dolare, ali pod kontrolom Ministarstva finansija SAD i u iznosu koji im Tramp odredi. Tramp te dolare daje narodu, a ovi koji su obuhvaćeni tužbom su štancovali dolare za lično bogaćenje, a mnogi od njih za najmračnije ciljeve. Od njihovog silnog bogatstva američki narod nije imao nikakve koristi. Ako im se oduzme kompletna imovina, što se ističe u tužbenom zahtevu, biće im kasno za započinjanje novog posla da bi stigli i do imovine od 3,1 milijardu dolara kojom raspolaže Donald Tramp. Kolikom imovinom neki od ovih "dorotvora" raspolažu nije teško proveriti onom ko koristi internet. Priča nekih komentatora da Tramp igra istu igru kao i oni koji danas predstavljaju "duboku državu" je priča za decu iz zabavišta. Veoma su se oni trudili da Tramp ne dođe na vlast, a danas se još žešće trude da ga sruše, ali svakim potezom sve više sebe ukopavaju, jer je nekima od njih previše putera na glavi.

 8. Za Srbiju says:

  POčelo je. Dugačak je to put, jer su pipci na sve strane. Da li će stići da udari u glavu - Vatikan?

 9. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Njih sve treba na smrtne kazne osuditi jer inace postoji mogucnost da se izvuku!!! Radi svijeta to zlo mora da se unisti!!!

 10. Nebeska Srbija says:

  Mislim da ce na mesto ovih nakaza da dodju jos gore nakaze.i ne mislim da ce Tramp da uspe,a voleo bih..Dobar deo njih finansira i njegovu stranku,svi su povezani a sve ovo je predstava za zaglupljivanje ljudi.

  • persida says:

   Ja to isto tvrdim odavno, ali ovde ima nekih koji bi da me obese.

  • persida says:

   Nije sustina u Sorosu i Gejtsu nego u onima koji ih odrzavaju i koriste za svoje mracne ciljeve. Bez mocnih vladara iz senke, Gets i Soros bi bili najobicnije nule, sto u stvari i jesu.

 11. danka says:

  Hoce li Merkelica doci na red???

  • Mile says:

   Predvidjaju da će i Merkelica baciti kašiku (umreti).

 12. Crna Plovdina says:

  Sklapaj savez sa Putinom i Si-jom.Sam ne možeš ništa - stoglava je to aždaja.

 13. Rista says:

  Nije Tramp nikog tužio, nego sveti Sajrus. Izuzetno obrazovan i izuzetno deformisano pametan čovek ali sve oko njega izgleda kao i oko Blumberga. Kretenizacija. Jeste li videli kompleks fotografije Sajrusa? Blumberg ima takođe kompleks videa i fotografija, ali nema ni blizu nivo Sajrusa. Da Sajrus nije ćelav, fotošopiro bi se kao Isus. Kada Sajrus nije fotošopiran, a Blumberg nije nikad, onda njih dva mogu slobodno da stanu jedan pored drugog i teško bi ih prepoznali ko je ko. Ne sumnjam da je izuzetno pametan, da zna šta piše i govori, da je sve to nekako istina, ali...To nekako je usmereno na Kinu kao mržnja iz dna duše. A takva mržnja vas zaslepi i udalji od slika vaše okoline. Gde se, na primer, nalazi Amerika po tom pitanju? Da li Rusija toliko zaostaje, da nije važna spomena? Kako to da su Američki komandanti šurovali sa Kinom i prodali joj američka dostignuća iz tih oblasti, pa se Kina razvila na nivo božanstva kao zao Bog, a sve na osnovu američkih ostvarenja? Pa gde je tek Amerika, ako je Kina uspela da stigne do tačke kada već vlada Svetom sa otpacima iz Amerike??? Zašto bi neki čovek želeo da vlada ljudima bez mogućnosti razmišljanja? Da ih izglupavi i da vlada zombijima? Pa to nije niti privlačno niti može seksualno zadovoljiti vladara. Nema tu moći osim kao kad upravljaš bagerom dok se ne pokvari. I ko da te pohvali kako si velik, kada su svi glupavi i nemaju pojma niočemu. To samo idioti tako shvataju. Prava moć bi bila da te slušaju pametni ljudi, svesni stvarnosti i onda svesni da si pametan i nepogrešiv ako to stvarno jesi. Eh, ali od čoveka ne može postati Bog. Blumberg nije ta kategorija, ali ima isti kompleks kao i Sajrus. Dva opšte viđena kretenizma prikazana u detalje za svega jednu godinu. Previše. Ovo ima veze sa Trampom kao što ima veze sa lanjskim snegom.

 14. Rista says:

  Usput, Amerikanci već davno imaju aktiviran 5G, vrlo je aktivan i popularan javno, a tajne američkog 5G Sajrus ne spominje. Valda smatra da je njegov 5G lekovit a kineski otrovan. Evo naprimer, mada ja znam da ćete vi shvatiti to kao loš naprimer, ja se služim sa 5g već skoro godin dana mada ne kineskim 5G. I jeste, u pravu je Sajrus. Svake sledeće godine osećam sve neke slabije aktivnosti a pogotovo od kada sam na 5G. Ni zubi me više ne bolu. Kao da ih nemam. Ma nije to od godina. Otkud će to biti kod mene?Pošto je on savremen, treba da aktivira fizer blagodeti preko američkog 5G. Svi bi ga slavili. Usput, oni koji imaju slabo srce, nestali bi preko noći jer niko ne bi odoleo da se priključi na Fizer 5G i onda ga lepo ubaciš u 5G brzinu i zdravo đaci. Kad bolje razmislim, možda je Fizer dao Kini 5G tehnologiju, ali Sajrus nije uopšte spomenuo Britaniju kao 5G silu. Ne sme da se bavi propagandom.

 15. Penzioner says:

  Sajrus nije spomenuo Britaniju kao 5G mrežu, ali britanci gledaju kako im od te mreže po ulici padaju golubovi poput kiše, a drveće se suši. Što se svuda drveće seče tako da od njega ostaje samo deblo visine do dva metra, da grane ne ometaju pogubne talase od 30 do 300 giga herca, dok su obični telefoni koristili talase između 500 i 900 herca, šta je to tebe briga. Zašto baš najviše britanci uništavaju antene te mreže, ti to ne znaš, jer ne gledaš video priloge o tome, niti čitaš šta piše u mnogim novinama. Pčele su odavno počele umirati i od postojeće 3G i 4G mreže i opet tebe zubi ne "bolu", jer med ionako ne jedeš, a kad ne bude imao ko oprašivati voćke nećeš jesti ni voće. Valjda ćeš imati hleba, najverpvatnije genetski modifikovanog, a meso proizvedeno od nafte se odavno jede u "savremenom svetu".

 16. Dr. Laza Lazarević says:

  Evo je originalna optužnica a vi je povežite sa ovim tekstom https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.casd.660353/gov.uscourts.casd.660353.1.0.pdf

 17. Rista says:

  Ja pišem o onome kako je. To što čitaš u medijima...Mačku orep. Kod mene nigde drveće nije posečeno i nemoj da lupaš medijske bljuvotine. Ne padaju čak ni pečene ševe sneba kao što ti shvataš iz medija. A već ako nemam zube, onda je sasvim normalno da bez problema jedem med. Međutim, najvažnije od svega je - ja tu ništa ne mogu uraditi. A ni ti. Što se mene tiče, moram da koristim androljid za svoj posao delimično i internet instrumente potpuno. U suštini, ja napravim samo nekoliko poziva a to su pozivi u vezi posla. Moram. A osim toga, ni jedan više. Dakle, telefonom razgovaram privatno najviše jednom u dva meseca i svi moji prijatelji znaju to. Ako im trebam, neka jave i neka dođu. Ja ne živim preko androljida, fejsbuka i kojekavih idiotluka koje zovu društvene mreže. Po meni bi sve telefonske i internet kompanije propale. A dobio sam prisilno "na poklon" 5G a da me niko nije ni pitao. Radi brzo ali zašto? Sve sam ja to lepo radio i na 4G. Svi moji prijatelji znaju da mogu da me pozovu na telefon isključivo u hitnom slučaju. Ja sam ogorčeni mrzitelj telefona, televizije i svih tih sranja. A ono što sam ti gore napisao je stvarnost. Ne pljuj po meni, jer ja bih se prvi posro na savremenu tehnologiju, ali nema šanse. Ona je neizbežna stvarnost i to većinom pod moranje. Sav rad administarcije gde je to bilo moguće, a većinom je moguće, odlazi na internet. To je već drugi problem, ali da ga lakše sprovedu uvode brži internet i automatizuju sve moguće dopise u vezi posla a obična administracija već naveliko dobija otkaze. To znači da ja imam mnogo uvida u te poslove a to što sam gore pisao je da lakše prihvatite što se mora prihvatiti. Ako nećete, ne pljujte na mene, jer nisam ja taj koji vrši prisilu, pobunite se i ja ću vam se pridružiti. Idi sad i zapali cigaru ako pušiš i kad napraviš plan kako ćeš se suprotstaviti, javi mi. Ja nisam dovoljno moćan ni pametan da takav plan napravim, ali svakako ću ti se priključiti i idemo da rušimo tehnologiju pa makar umrli. Jel tako? I da podvučem, da ne promakne - Ja sam ogorčeni mrzitelj savremene tehnologije. Nije čudo, potičem sa sela i moji još uvek drže konje i volove. U tom životu mi ostalo srce i nikada se neće preseliti u savremeni svet iako moram da radim sa vrhunskom tehnologijom. To mi struka. Da se danas pitam, odlučio bih da ostanem u opankama sa ralom i volovima a ne bih prihvatio ono što sam prihvatio kada sam bio mlad i lud.

  • Filip says:

   Možeš li samo da nam objasniš razliku između 4g i 5g mreže?

   • Rista says:

    ne mogu da objasnim pakosnim ljudima kao što si ti koji samo vrebaju iz mraka i gledaju kako da zaskoče nekog i izduvaju svoje frustracije. Ti do podne mrziš sam sebe a posle podne ceo svet. Ima takvih, nisi jedini ako te to teši. Ti mora da si udovac ili će pre biti da te žena ostavila. Nisam ja kriv za to. A sad marš i ako te neko nauči kulturi razgovora, možeš da pokušaš ponovo.

    • Filip says:

     Nisam ništa od toga što si naveo, ali sam jako glup i neobrazovan, pa bih voleo da mi objasniš razliku između 5g i 4g mreže. Zašto je 5g mreža opasna?

 18. Penzioner says:

  Filipe, Ristin rečnik ti govori o kakvom čoveku se radi. Nisam ni ja neki poznavalac radio talasa, ali sam od onih koji se u to razumeju čuo da dosadašnja mreža funkcioniše koristeći frekvenciju od 3 Ghz (3 Giga herca), dok 5G mreža koristi do 70 Ghz (70 Giga herca). Mikrotalasna rerna radi na 2,45 Ghz. Ako se meso u mikrotalasnoj rerni peče na samo 2,45 Ghz onda nije teško zamisliti šta našem ogranizmu radi 70 Ghz. Nisam ni ja pobornik korišćenja električne pisaće mašine, jer su prednosti kompjutera u odnosu na nju neuporedive, ali mi, bar što se tiče telekomunikacija, nije smetala ni fiksna telefonija. O onome šta se dešava u svetu pogledaj video prilog na Jutjubu: 5G mreža-Video koji će vas dobro zamisliti. Tu i Rista može videti kako po pločnicima padaju golubovi poput kiše, ali i šta se povodom toga dešava u svetu. Zašto je naprimer Slovenija zabranila instaliranje 5G mreže, dok se ne ispitaju posledice njenog korišćenja na znam, ali juče pročitah vest o tome, koja se i danas nalazi na nezavisnim portalima. Nesporna je prednost interneta ne samo zbog toga što se na njemu može pronaći informacija o bilo čemu, ali i zbog gledanja TV programa (IPTV) bez vešanja antena na krovove zgrada. Čemu danas služe pametni mobilni telefoni starletama? Najviše za slikanje zadnjice i silikonski napumpanih usana, a što ne znaju ni tablicu množenja, niti osnovne stvari iz istorije Srbije zar je to važno. Koliko mladih intervjuisanih na ulicama Beograda je znalo odgovor na pitanje gde je rođen Đura Jakšić? Što pametniji telefoni to su gluplja deca. Dok se na jednoj strani oni koji imaju najsavremeniji mobilni telefon podsmevaju onima koji ih nemaju, na drugoj strani imaš decu kojima je jedina želja da ne budu gladna. Video priloga o tome imaš mnogo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *