ТРАМП: Преузећу Белу кућу пре него што мислите

TRAMP: Preuzeću Belu kuću pre nego što mislite

7 juna 2021

U novoj kampanji prikupljanja sredstava za Republikansku stranku, bivši američki predsednik Donald Tramp obećao je da će „vratiti“ Belu kuću i da će republikanci preuzeti kontrolu nad oba doma Kongresa „pre nego što neki misle“. To će biti nešto veoma posebno, dodao je Tramp. Tom izjavom isprovocirao je kritičare.Snimak Trampove izjave je u petak objavljen na Jutjub kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu.

Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsednika SAD ocenili kao „poremećeno“ i „opasno“, a video snimak se proširio društvenim mrežama.

Neki su se zapitali i – „kako to da on nije već u zatvoru“.

Trampova poruka došla je uoči konvencije Republikanske stranke u Severnoj Karolini u subotu uveče, kada je optužio Bajdenovu administraciju zbog „uništavanja“ zemlje.

„Jedina stvar koju (demokrate) imaju je da se drže zajedno. Oni nemaju ljude poput nas koji sami odlaze i rade ono što treba“, rekao je Tramp.

Dok kolaju glasine oko Trampove političke budućnosti, on je u petak alarmirao kritičare kada je u jednom intervjuu rekao da je možda zainteresovan za kandidovanje za Kongres u bliskoj budućnosti.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Ovaj deda prolupao načisto.

    • N:SCHMID says:

      zar ti onaj sa demencijom nije prolupan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *