ТРАМП: Припремам велику тужбу!

TRAMP: Pripremam veliku tužbu!

24 novembra 2020

DONALD Tramp je objavio da sa svojim izbornim štabom priprema novu tužbu kojom će dokazati da se na predsedničkim izborima održanim 3. novembra masovno manipulisalo glasanjem i glasovima u korist njegovog rivala Džoa Bajdena.

Tako je komentarisao anketu prema kojoj je 79 odsto njegovih pristalica uvereno u krađu glasova.„Imaju 100 odsto pravo, ali borimo se veoma žestoko. Naša glavna tužba, koja ćevrlo detaljno otkriti prevare sa glasačkim listićima i još mnogo toga, uskoro će biti podneta“, naglasio je Tramp.

Tramp je objasnio zbog čega je dozvolio svojoj administraciji da započne proces predaje vlasti Bajdenu:

„Pokretanje procedure predaje vlasti (Bajdenu) uopšte ne znači da rezultati izbora definitivno utvrđeni i da ih priznajem. Uprava za opšte poslove (GSA) odlično je odradila svoj posao, ali ne određuje GSA ko će biti naredni predsednik SAD.

Prema zakonu o prenosu vlasti iz 1963-će, proces predaje vlasti novom šefu države i njegovoj administraciji počinje kada GSA, koja brine i o zgradama u kojima su glavne institucije SAD, prizna kandidata koji je dobio najviše glasova za pobednika.

Zato je Tramp dodatno rekao:

«Kakve veze ima to što GSA nešto proceduralno radi sa demokratama sa našim izbornim sudskim procesima?! Ti izbori će ostati upamćeni kao najkorumpiraniji u istoriji američke politike! Mi se u tim sudskim procesima krećemo punom brzinom“.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad3 says:

    pa da, ako podnese tužbu onda sud odlučuje i presudjuje.Nekoliko lokalnih sudija je ODBILO tužbe trampovog izbornog štaba kao NEOSNOVANE zbog medijske halabuke plaćenih novinara koji su to prikazali kao legitimnu pobedu bajdena ali tramp ima prvo žalbe, ima pravo podnošenja novih dokaza i ima pravo na izuzeće DOTIČNOG sudije:)koji je prvobitno odbio tužbu:) a to znači da će neki "demokratski" trolovi u da tako kažemo "republičkim" sudovima da dobiju šut kartu na kraju.Oni koji se sećaju raspada jugoslavije znaju kako je celokupni aparat odmetnutih republika pre pobune i odcepljenja bio filovan "kadrovima" koji su u ime federalne vlade odbijali da deluju i rade svoj posao i time štite federaciju.Sad se ista predstava odvija unutar američkog federalnog sistema i tramp je svestan toga.Zato neka gospodin prvo ODBIJE tužbu a onda se traži izuzeće i podnosi NOVA dopunjena tužba VIŠOJ sudskoj instanci.Izuzeće je dobra stvar je dotični trol neće moći ohnd dalje da učestvuje i korumpira sudski proces za račun svojih nalogodavaca.OVO će se sada otegnuti ali će imati neosporno težak politički uticaj na "predsednički" mandat bajdena koji JOŠ nije legalno i punopavno predsednik:) i time je PARALISAN čitav aparat koji radi za njega jer sad su primorani da idu direktno u napad na pravni i sudski sistem u USA a to neće dobro da se završi , po bajdena.Potpuno su urušili politički sistem iz demokratske stranke ali samo delimično im je to uspelo sa bezbednosnim i pravnim sistemom, naročito im je mali uticaj unutar pravnog sistema iako imaju legije advokata tužilaštvo i visoko sudstvo nisu uspeli potpunoi da preuzmu pod svoju kontrolu jer tu su mogli samo preko ideološkog polja da vrbuju saradnike a oni ideologije nemaju a podmićivanje u tim sferama je jako opasno.Zato su tako slabi unutar pravne administracije uSA i ako postoji osnovana sumnja bajdenu se ne piše dobro uopšte.

  2. test01 says:

    Lepo kaze nas narod "Pas koji laje - ne ujeda" ! I potpuno su u pravu, imao je vise nego dovoljno vremena da uradi mnogo stvari medjutim nje. Zasto? Ipak je on super-bogatas koji je bankrotirao nekoliko puta i bio izvadjen iz g... od nekoga ko ima uticaje na svetske dogadjaje. Na kraju sve se placa...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *