ТРАМП: Припремам велику тужбу!

ТРАМП: Припремам велику тужбу!

24 новембра 2020

ДОНАЛД Трамп је објавио да са својим изборним штабом припрема нову тужбу којом ће доказати да се на председничким изборима одржаним 3. новембра масовно манипулисало гласањем и гласовима у корист његовог ривала Џоа Бајдена.

Тако је коментарисао анкету према којој је 79 одсто његових присталица уверено у крађу гласова.„Имају 100 одсто право, али боримо се веома жестоко. Наша главна тужба, која ћеврло детаљно открити преваре са гласачким листићима и још много тога, ускоро ће бити поднета“, нагласио је Трамп.

Трамп је објаснио због чега је дозволио својој администрацији да започне процес предаје власти Бајдену:

„Покретање процедуре предаје власти (Бајдену) уопште не значи да резултати избора дефинитивно утврђени и да их признајем. Управа за опште послове (GSA) одлично је одрадила свој посао, али не одређује GSA ко ће бити наредни председник САД.

Према закону о преносу власти из 1963-ће, процес предаје власти новом шефу државе и његовој администрацији почиње када GSA, која брине и о зградама у којима су главне институције САД, призна кандидата који је добио највише гласова за победника.

Зато је Трамп додатно рекао:

«Какве везе има то што GSA нешто процедурално ради са демократама са нашим изборним судским процесима?! Ти избори ће остати упамћени као најкорумпиранији у историји америчке политике! Ми се у тим судским процесима крећемо пуном брзином“.

KOMENTARI2 коментара

  1. milorad3 says:

    pa da, ako podnese tužbu onda sud odlučuje i presudjuje.Nekoliko lokalnih sudija je ODBILO tužbe trampovog izbornog štaba kao NEOSNOVANE zbog medijske halabuke plaćenih novinara koji su to prikazali kao legitimnu pobedu bajdena ali tramp ima prvo žalbe, ima pravo podnošenja novih dokaza i ima pravo na izuzeće DOTIČNOG sudije:)koji je prvobitno odbio tužbu:) a to znači da će neki "demokratski" trolovi u da tako kažemo "republičkim" sudovima da dobiju šut kartu na kraju.Oni koji se sećaju raspada jugoslavije znaju kako je celokupni aparat odmetnutih republika pre pobune i odcepljenja bio filovan "kadrovima" koji su u ime federalne vlade odbijali da deluju i rade svoj posao i time štite federaciju.Sad se ista predstava odvija unutar američkog federalnog sistema i tramp je svestan toga.Zato neka gospodin prvo ODBIJE tužbu a onda se traži izuzeće i podnosi NOVA dopunjena tužba VIŠOJ sudskoj instanci.Izuzeće je dobra stvar je dotični trol neće moći ohnd dalje da učestvuje i korumpira sudski proces za račun svojih nalogodavaca.OVO će se sada otegnuti ali će imati neosporno težak politički uticaj na "predsednički" mandat bajdena koji JOŠ nije legalno i punopavno predsednik:) i time je PARALISAN čitav aparat koji radi za njega jer sad su primorani da idu direktno u napad na pravni i sudski sistem u USA a to neće dobro da se završi , po bajdena.Potpuno su urušili politički sistem iz demokratske stranke ali samo delimično im je to uspelo sa bezbednosnim i pravnim sistemom, naročito im je mali uticaj unutar pravnog sistema iako imaju legije advokata tužilaštvo i visoko sudstvo nisu uspeli potpunoi da preuzmu pod svoju kontrolu jer tu su mogli samo preko ideološkog polja da vrbuju saradnike a oni ideologije nemaju a podmićivanje u tim sferama je jako opasno.Zato su tako slabi unutar pravne administracije uSA i ako postoji osnovana sumnja bajdenu se ne piše dobro uopšte.

  2. test01 says:

    Lepo kaze nas narod "Pas koji laje - ne ujeda" ! I potpuno su u pravu, imao je vise nego dovoljno vremena da uradi mnogo stvari medjutim nje. Zasto? Ipak je on super-bogatas koji je bankrotirao nekoliko puta i bio izvadjen iz g... od nekoga ko ima uticaje na svetske dogadjaje. Na kraju sve se placa...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u