ТРАМП: Путин је прави лидер, за разлику од Обаме!

TRAMP: Putin je pravi lider, za razliku od Obame!

19 decembra 2015

4153802Protivnici Donalda Trampa, koji već čine sve što mogu da ga spreče da uđe u Belu kuću, počeli su da ga diskredituju i poređenjima sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Međutim, oni misle da ga time diskredituju. A sam Tramp – koji ubedljivo vodi među predsedničkim kandidatima republikancima – protiv tih poređenja nema ništa i ne krije da o šefu ruske države ima bolje mišljenje nego o Baraku Obami.

Upravo je izjavio da je Putin „istinski lider, za razliku od sadašnjeg predsednika SAD“ i da on „realno rukovodi svojom zemljom“.

„Da, on uistinu rukovodi Rusijom i on je lider, za razliku ovoga što mi imamo u zemlji“ – rekao je Tramp.

Dodao je da je polaskan pohvalom koju je Putin izgovorio na njegov račun za vreme svoje tradicionalne prednovogodišnje konferencije za medije. Čak je podvukao:

„Pohvala je uvek dobra, pogotovo ako dolazi od čoveka koji je na čelu Rusije“.

Nešto kasnije je priznao da je za njega velika čast što je Putin o njemu govorio kako je govorio. Dodavši: „To je za mene prijatan kompliment“.

Putin je – da podsetimo – istakao da je Donald Tramp koloritan i nesumnjivo talentovan čovek i „apsolutni lider američke predsedničke trke“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Zvezdane Zamke says:

    Uprkos očekivanju da će američki mediji zgromiti Trampa po nekom nalogu, jer oni sve i svi pišu samo po nalogu(hvaleći se kako su presrećni što su dobili nekakve nagrade za "proizvodnju" vesti - doslovce su takvu nagradu i dobili), rejting Trampa "neshvatljivo" raste. Prateći javne izjave i čelnika amerike i drugih kandidata, ja sam očekivao da mu je kraj vrlo blizu još pre mesec dana. Ali, nešto očigledno ne znam. Tramp je sve bliži nominaciji. Ko zna šta su odlučili "vladari iz senke". Nikada neću zaboraviti kako mi je jednom pala na um neka uvrnuta misao, pogotovo što je Amerika uvela pokretne snakcije Rusiji, a nešto slično je i sa Nemačkom. Ono što njima treba, pa iako Rusiji donosi ogroman prihood, nije uopšte sankcionisano. I tada sam izjavio da će amerika srediti evropu za vrbicu i sama nastaviti saradnju sa Rusijom. I svakomalo se toga prisetim kao i sada čitajući o Trampu.

  2. Lady Gaga says:

    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/12363230_1660603320888762_3170265568296306620_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *