ТРАМП РУШИ ДУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Основао сопствену платформу

TRAMP RUŠI DUŠTVENE MREŽE: Osnovao sopstvenu platformu

22 marta 2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp kojem je zabranjen pritup Tviteru od januara, vratiće se za tri meseca na društvene mreže sa sopstvenom platformom.

To je danas objavio Trampov savetnik Džejson Miler.“Mislim da ćemo predsednika Trumpa ponovo videti na društvenim mrežama verovatno za dva do tri meseci, sa njegovom sopstvenom platformom”, rekao je Miler za kanal Foks njuz ali nije izneo detalje o toj novoj platformi.

Miler je rekao da će platforma biti velika i da bi trebalo da privuče milione korisnika.

Tviter, koje je bilo za Trampa glavno oruđe za komunikaciju tokom njegovih predsedničkih dana, trajno je u januaru ukinulo njegov nalog sa 88 miliona pratilaca. Njegova strana je ukinuta zbog ponovljenog podsticanja na nasilje i posle nereda njegovih pristalica u Kapitol hilu.

Trampu je privremeno ili trajno zabranjen pristup i na drugim platformama i društvenim mrežama kao što su Fejsbuk, Instagram, JuTjub i Snepčet.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Velikom igraču je to i potrebno,vlastita platforma-medij za izaći u javnost!Pa je dobro učinio!Vjerovatno već sad ima određeni broj zainteresiranih(uključujući i mene)!

  2. Covid GEJts 2039 says:

    Svi sa Facebook na Trumpbook !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *