ТРАМП: Русија не жели да буде председник

TRAMP: Rusija ne želi da bude predsednik

8 avgusta 2020

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da Moskva nipošto ne bi želela da on bude ponovo pobedi na predsedničkim izborima jer, kako je objasnio, „niko nije bio toliko surov prema Rusiji kao on“.

„Poslednji čovek koga bi Rusija želela da vidi na mestu predsednika SAD je Donald Tramp“, rekao je šef Bele kuće na konferenciji za novinare.On je takođe izneo par svojih uspeha u politici prema Rusiji, među kojima je izdvojio sankcije protiv ruskih gasovoda, ali i jačanje oružanih snaga, kao i povećanje troškova saveznika u okviru NATO-a.

U obraćanju novinarima Tramp se osvrnuo i na Kinu rekavši da ni ta zemlja ne bi volela da on ponovo pobedi na izborima.

Ova izjava Trampa usledila je neposredno nakon što je direktor Nacionalnog kontraobaveštajnog centra Vilijam Evanin izjavio da ruske vlasti, navodno, pokušavaju da ocrne Trampovog protivkandidata Džoa Bajdena smatrajući ga predstavnikom „antiruskog establišmenta“.

Ruski mediji podsećaju da je zvanična Moskva u više navrata odbacivala sve optužbe da je na bilo koji način umešana u demokratske procese u drugim zemljama, dok je portparol Kremlja takve insinuacije okarakterisao kao „apsolutne izmišljotine“.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Ovo moze biti tacno jer jajara i globalista Putin bi bolje saradjivao sa demokratskim banditima.

  • ružni says:

   Nije nego, ako vas mrzi Rusija onda imate više glasova kod amerikanaca, ma nije nego, kada polovina amerikanaca i ne zna i ne zanima ih ko im je predsednik, neki misle da im je to Nikson.

 2. Rista says:

  Meni se ipak najviše sviđa verzija iz naslova "TRAMP: Rusija ne želi da bude predsednik"...Amerike! Eto, ne da se Rusija ne meša nego Rusija ne želi čak ni da bude precednik Amerike,nije se kandidovala i neće iz dobro poznatih razloga. Na primer precednik Amerike nije humano ljudsko stvorenje nego neka kombinacija profita i rata. Finansijsko ratni mozak. A u Rusiji je na vlasti sportski precednik, voli boks, judo i čudo i stvara ga, brate mili. Za razliku od Rusije, profitno ratni mozak Amerike se trudi da bude precednik celog sveta. Ne znam kakva je to psihotična devijacija, ali jeste. Meni se naslov neobično sviđa. Nemo ga ispravljate. Neka ova izuzetna misao ostane kao jedinstven istorijski zapis.

  • Blade Runer says:

   Bože sačuvaj nas ovako ludih komentatora kao što je rista komunista.

   • Rista says:

    Pa vidiš da ne znaš ni da razgovaraš. Ti mora da živiš sa nekom kozom na usamljenom ostrvu. I jedeš kikiriki. Kad se vratiš sa ostrva, ako budu mogli da ti očiste vaške pa te prime, javi mi se da ti objasnim da Tito, Mao i Staljin nisu uopšte bili komunista.Samo su zloupotrbili komunizam, neko korisno neko štetno za svoju državu. Ni Si nije komunista, ali njegova država se izgleda neće raspasti kao Jugoslavija Tita i SSSR Lenjina. Ova dva zadnja bila vucibatine. A možda, ako vidim da si u stanju da razmeš makar osnovne pojmove, možda ti objasnim i koliko komunističkih ideja je Zapad već uveliko ostvario. A ti si valda kapitalista, šta li?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *