ТРАМП: Руски ратни бродови у Хавани – то је незамисливо

TRAMP: Ruski ratni brodovi u Havani – to je nezamislivo

14 juna 2024

BIVŠI predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp je pojavljivanje ruskih ratnih brodova kod obala Kube nazvao „nezamislivim“.

Rekao je da ne želi da vidi „ruske brodove uz obalu Floride, gde se sada nalaze“.„Ovo je nezamislivo“, naglasio je Tramp.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da je odred brodova njegove Severne flote – na čelu sa fregatom „Admiral Goškov“ i atomskom podmornicom „Kazanj“ – završio vežbe gađanja visokopreciznim naoružanjem i da je stigao u luku Havane, glavnog grada Kube.

KOMENTARI14 komentara

 1. Teks says:

  Kao da se njega pita gdje smiju Ruski brodovi. Bolje da razmišlja koliko Posejdona miruje na dnu okeana u blizini američke obale i čeka naredbu da proizvede nuklearni cunami. I onda bi bilo baj, baj Ameriko...

 2. Vozdra says:

  Cuj nezamislivo.A sta bi ti uradio .Pripremaj stvari u polako iza resetaka .Tvoje je proslo i gubi se .Hvalisavac obicni .Ti bi to zaustavio .kako covjek lupeta .Gadi mi se i slusat njegove nebuloze .

  • Džon Rakson says:

   Ma ko ti i tebi pegla uši, ko te bre šiša, isti si kao svi prethodni, (samo si malo namazaniji). Videli da se zeznuli sa agresivnom "opcijom", pa si možda i ti u ponudi kao umerenija varijanta, dok se ne konsoliduju, pa da krenu ponovo. Provaljeni su, a i ti si, istom stadu pripadaš kao i svi prethodni. Pa je li mamlaze, a šta će vaši USrani brodovi u Crnom Moru, to ti zamislivo, a. E, a kad dođe "mečka" pod tvoj prozor, onda kuku lele. Pitaj one koji se bave time, ovi vidljivi brodovi nisu toliko nezgodni. Opasni su oni nevidljivi, a tu su negde na dežurstvu, i sa Atlantske i sa Pacifičke strane, a ima ih i ispod polarnog leda. Odguraj Bajdenova kolica u ladovinu da se ne pregreva, i uživaj u životu, nemoj da ti Slovenka pati i da joj uludo prolaze "zanimljive" godine, uzmi "hemiju i udri" (ako hemija uopšte i dobaca do tvojih godina). Makar si u tom delu normalan. Eto makar da "tu" navijamo za tebe.

   • Željko says:

    RF i USA, dvije najveće sile i glavni suparnici u borbi za svjetsku dominaciju u posljednjih stotinjak godina, vodili su niz hladnih i malo toplijih ratova diljem planeta. Ti sukobi uglavnom su se odvijali preko leđa njihovih ideoloških saveznika na gotovo svim kontinentima, premda su matični teritoriji tih dviju velesila udaljeni samo 3800 metara!Smješteni usred Beringovog prolaza koji dijeli Sibir i Aljasku, Diomedovi otoci predstavljaju najbližu dodirnu točku između Ruske Federacije i Sjedinjenih Država: istočniji Mali Diomedov otok je pod suverenitetom Washingtona, a zapadniji Veliki Diomedov otok pripada Moskvi. Između ta dva nedaleka otoka ne samo da prolazi granica između dviju država, već i međunarodna datumska granica: premda je udaljen manje od četiri kilometra, Veliki Diomed je čitav jedan dan ispred Malog Diomeda.

 3. Gagi says:

  Sto bi to bilo nezamislivo, red je da neko najzad dodje i na vrata satanske kuce bez kucanja. Lepo to Rusi rade, stvaraju im jade da se malo pozabave sobom i svojom mukom. Da vestacki Bajden i njegova administracija pozive jos dugo godina. Ova izjava Trampa pokazuje svim njegovim navijacima odavde, da bi bio daleko beskrupolozniji i rigidniji kada bi on vodio tu satansku druzinu. Kao sto sam ranije navodio i tvrdio, svi su oni isti i medju njima neke velike razlike nema. Moraju da se ponasaju i rade kako im njihova satanska "centrala" naredi.

  • Željko says:

   Susjedi Srbi, koliko Vama izgledalo za Riplijevu rubriku "vjerovali ili ne", Vama najviše odgovara "pobjeda" aktualnog predsjednika "velikog brata" jer bi to bio put u građanski rat što bi u konačnici Vama Srbima na Balkanu najviše koristilo jer bi sa Mađarima, Rumunjima, Turcima, mogli napraviti preustroj Balkanskog poluotoka!

 4. persida says:

  Tramp je proserant i glupak, cika Bajdin brat blizanac.

 5. Miki says:

  A za Rusiju je bilo nezamislivo da Ukrajina bude članica NATO i jasno vam je to davala do znanja. I koji je bio potez USA i EU? Idemo dalje.

 6. Branko says:

  Mislim da je hteo da kaže da se to ne bi desilo da je on predsednik. Da ne bi doveo USA u poziciju da se to dogodi.

 7. Paja says:

  Ajde, pirgavi ne tupi, a vaši brodovi mogu u Konstancu, ili Oslo !?

 8. Pravda says:

  Cirkusant, komedijant, ko brat mu zelenko.

 9. Željko says:

  Pozitivno sam, na osnovu komentara iznenađen susjedi Srbi! Svaka čast, konačno ste shvatili da se više pita gradonačelnik Beograda Šapić u Srbiji, čuveni vaterpolist, nego "predsjednici velikog brata" koji su obične marionete i igrokaz za stanovnike "velikog brata"! Red & Blue, "republikanci i demokrate" su Vam isto naličje jedne "medalje", konačno ste susjedi Srbi i Vi "progledali", nakon poniženja Vašeg predsjednika u WH kada ga je Vaš "mesija", jedan od dva luđaka u utrci za WH opet, postavio na "štokrlu" ili kako Vi susjedi velite hoklicu u WH! Imate Vi susjedi i većih problema, započnite čišćenje vlastitog vrta: Ivanović, Kesić, Biserko od otoka Ugljana čiji je rođeni brat poginuo u HV, Kandić, DINKO Gruhonjić, Nedim Sejdinović, Ponoš Vaš hrvatsko-srpski general, itd.jer u bilo kojoj "državi" regiona te osobe bi "po.eo mrak" u najboljem scenariju!

 10. Pepi says:

  Svi su oni isti. Pokvareni i prevrtljivi.Prokleti i genocidni nakot. Gade mi se svi redom.

 11. Protokoli hrvackih ludaka says:

  šta je nezamislivo ? Pa tamo su.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *