ТРАМП: Са киме ми је било најтеже? Са Русијом? Са Кином? Не, са Сједињеним Државама!

ТРАМП: Са киме ми је било најтеже? Са Русијом? Са Кином? Не, са Сједињеним Државама!

14 септембра 2021

ДОНАЛД Трамп је изјавио да је много лакше и једноставније имати посла са светским лидерима „него са манијацима у Вашингтону.У интервјуу Fox News открио је да је у Белој кући морао да се бори за „сопствено преживљавање“ – упркос успесима које је постизала његова администрација.

Водитељ-интервјуер са прво пожалио Трампу да његова жена никако не жели да буде вакцинисана јер је „скептична према вакцинама“.

Екс-председник САД је узвратио питање: „Беше ли она Рускиња?“. Кад је добио потврдан одговор, рекао је:

„То све објашњава! А она је и веома умна и прагматична“.

Поводом „преживљавања“ је додатно објаснио:

„Преживљавање је било много теже. Мене су `ловили` лицемери специјалног прокурора Милера, њих 19, који су ме истински мрзили. Против мене је био сваки прокурор. Имао сам паралелно преживљавање и управљање земљом. Преживљавање је било много теже. Имао сам пријатеља, успешног човека, који ме раније ословљавао са До, Дони или Доналд. А сада ми говори „Господине председниче“. Ето, кад сте председник – губите пријатеље јер се људи боје да са вама разговарају“.

Упитан – с киме му је било најтеже да се носи – са Северном, Корејом, Русијом или Кином – рекао је:

„Најтеже ми је било са Сједињеним Државама. Са овим нашим манијацима. Са Пелоси, Шумером и осталима. То је било теже него са многим светским лидерима.“

Трамп се похвалио да је много шта урадио за оружане снаге САД, а да је Џо Бајден ново америчко оружје препустио Талибанима:

„То је срамота! Носе наше униформе. Имају по две наше пушке. Лете нашим хеликоптерима“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Косовац says:

    Господине Трамп, није ти било најтеже са Сједињеним Државама. Најтеже ти је било са власницима Сједињених Држава. Са сорошоидима. Потпуно те разумем, сорошоиди јесу јаки неспорно. Али имају још једну велику особину, то је да се ничега не стиде. ……………Не треба да се жалиш што Талибани имају по две ваше пушке и што се возе вашим хеликоптерима. Зато што Ви имате њихову дрогу, мало ли је то?

  2. Milutin says:

    E, kamo lepe sreće da samo amerikanci imaju problem sa Amerikom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u