ТРАМП: „Сагласност са Русијом ипак могућа“

TRAMP: „Saglasnost sa Rusijom ipak moguća“

30 aprila 2017

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da smatra da je moguće postići saglasnost sa Rusijom u vezi pojedinih pitanja.

„Sarađivaću sa Rusijom. Ta saradnja može biti ostvarena i sa Kinom, kao i sa mnogim drugim zemljama“, rekao je on u intervjuu za televiziju Si-Bi-Es, iako nije precizirao u kojim oblastima bi ta saradnja mogla biti ostvarena.

On je ponovio svoj stav da su sve priče o njegovim vezama sa Moskvom tokom predizborne kampanje izmišljotina, ali je za to optužio njegovu tadašnju suparnicu Hilari Klinton.

„Njen muž Bil Klinton prima pare da drži govore u Rusiji, dok je sama Hilari bila ta koja je sa Rusijom sklopila posao o uranijumu. O tome niko ne govori“, rekao je Tramp.

Radio sam i teže poslove

Tramp je istovremeno nagovestio i da će se kandidovati za drugi mandat u Beloj kući i kazao da je radio i teže poslove od trenutnog, naglašavajući ipak da je obavljanje dužnosti američkog predsednika uvek izazov, kao što je i život sam po sebi.

„Susretao sam se i sa težim, iako ću bolje o tome moći da vam kažem kada istekne osam godina. Možda osam godina. Nadam se osam godina“, rekao je Tramp.

On je kazao da je obavljanje funkcije predsednika nešto što stvarno voli.

„I mislim da sam veoma dobar u tome“, ocenio je šef Bele kuće.

Tramp je u istom intervjuu nazvao severnokorejskog lidera Kim Džong Una prilično pametnim likom zbog toga što je bio u stanju da se održi na vlasti nakon što je mlad došao na tu funkciju.

KOMENTARI2 komentara

  1. Batina says:

    Ne vjerovati latinima ni kad darove nose.

    • Djordje says:

      Samo polako kopile anglosaxsonsko bice vasi dolari zbrisani sa lica zemlje a posletoga ce biti svet mirniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *