ТРАМП САОПШТИО ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Велики пораз Албанаца!

TRAMP SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU: Veliki poraz Albanaca!

3 avgusta 2019

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da je povučena nominacija Džona Retklifa, republikanskog kongresmena iz Teksasa, za direktora nacionalnih obaveštajnih službi.

Kao razlog za to, Tramp je naveo nepošteno medijsko izveštavanje o Retklifu.Tramp je rekao da je Retklif odlučio da ostane u Kongresu umesto da, kako je naveo, više meseci bude izložen klevetama.

Prošle nedelje Tramp je prihvatio ostavku direktora obaveštajnih službi Dena Koutsa i saopštio da će za Koutsovog naslednika imenovati Retklifa.

Sam Retklif naveo je u saopštenju da je zahvalan Trampu zbog namere da ga nominuje, ali da je rešio da se povuče i da misli da bi proces potvrde njegovog izbora postao pristrasna borba između Trampovih republikanaca i opozicionih demokrata, prenosi Rojters.

Podsetimo, Retklif je poznat po svojim bliskim vezama sa ljudima koji lobiraju za nezavisnost tzv. Kosova.

KOMENTARI5 komentara

 1. ePera says:

  E bas ste smesni. Nasa buducnost zavisi od tamo nekog smrdljivog amerikanca ?

  • ePera says:

   Dal jos neko od Srba veruje da se Bog pita ? Dal je neko pomislio da zombijska amerika ima onoliko tornada i kojekakvih nesreca zbog svojih dobrih dela ili zbog upozorenje da ne cine zlo po svetu ?

 2. Marinko says:

  ePera, zboriš istinu, Amerika je osudjena na uništavanje od prirode, koja će da uništi Ameriku. Onih zadnjih pola miliona Amerikanaca koji će preživeti biće prisiljeno da se vrati u Evropu. Ostali će izginuti zbog poplavljenog ili razarenog teritorija koji će uništiti sve. Znali su Indijanci to, samo jih glupi Amerikanci nisu slušali, nego ubijali...

  • Ivana says:

   I kad će konačno da ne bude dockan?

   • Marinko says:

    Sve se dešava kako bog hoče, Amerika neče preživeti prirodne katastrofe. Ostali kontinenti če ostati netaknuti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *