ТРАМП СЕ ОБРАТИО РЕПУБЛИКАНЦИМА: Обећања и најава ВЕЛИКИХ ПРОМЕНА

TRAMP SE OBRATIO REPUBLIKANCIMA: Obećanja i najava VELIKIH PROMENA

1 marta 2021

„Prvo ćemo vratiti kuću, a zatim će se republikanski predsednik trijumfalno vratiti u Belu kuću. Pitam se ko će to biti!“, poručio je Tramp na kraju obraćanja pristalicama Republikanske stranke na godišnjoj konferenciji Konzervativne političke akcije na Floridi.Nastaviću da se borim sa vama i neću praviti novu partiju, ostajem u Republikanskoj partiji. Priča da ću praviti novu stranku je lažna vest, poručio je Donald Tramp i najavio da je moguće da će se treći put kandidovati za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

„Ovi izbori su namešteni, a Vrhovni sud nije želeo da učini bilo šta povodom toga“, naglasio je Tramp.

Tramp je ocenio da je izborni proces u Americi „bolestan“ i da je neophodna njegova reforma da bi se „glasalo jedan, a ne 45 dana“.

„Najvažniji zadatak Republikanske partije je da obezbedi fer, poštene i demokratske izbore“, rekao je Tramp.

Tramp je naglasio i da njegov naslednik Džo Bajden ima „najkatastrofalniji prvi mesec mandata od svih predsednika u modernoj istoriji:“

Bivši američki predsednik Donald Tramp održao je prvi govor posle napuštanja Bele kuće 20. januara. On se obratio pristalicama Republikanske stranke koja održava godišnju konferenciju Konzervativne političke akcije (CPAC).

CPAC je jedno od najvažnijih godišnjih okupljanja konzervativaca i održava se u momentu kada se odlučuje kuda će ići Republikanska stranka, da li će se distancirati od bivšeg predsednika ili ostaje uz njega.

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Blef?

    • Archelay says:

      Zasto blef?Daklim,trebao je da kaze"u redu,nisam shvatio da je laz i prevara sustina demokratije".Te podatke sto govore o nacinu vldanja nove garniture je dokaz da se radi o casnom i intelektualnom coveku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *