ТРАМП СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: „ШТЕТА ЈЕ ВЕЋ УЧИЊЕНА“

TRAMP SE PONOVO OGLASIO: „ŠTETA JE VEĆ UČINJENA“

5 novembra 2020

REPUBLIKANSKI kandidat Donald Tramp oglasio se na Tviteru pošto je najavio pravni postupak zbog prebrojavanja glasova u Viskonsinu i Mičigenu u kojima je pobedu, prema nezvaničnim podacima, odneo njegov protivkandidat Džo Bajden.

– Naši advokati su tražili ‘pristup podacima’, ali kakva je korist od toga? Šteta je već učinjena integritetu našeg sistema i samim predsedničkim izborima. O tome treba razgovarati – napisao je Tramp.

Prema navodima AP, Bajden je osvojio 264 elektorskih glasova od 270 neophodnih za pobedu na predsedničkim izborima.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  I ovo je država koja treba da služi za ugled ostalim državama ???!!! Hahahahahahahahahahaha........., koji cirkus od države. Od nje su gori SAMO oni koji se ugledaju na nju.

  • Zli Vuk says:

   Pravo lice amerike - upotrbljena pampers pelena/gaće,za odrasle.

 2. milorad3 says:

  tramp je sasvim u pravu, glasanje poštom je NELEGALNO jer je to dozvoljeno samo u izuzetnim slučajevima SPREČENOSTI glasača na ZAHTEV glasača koji mora da bude ODOBREN od strane izborne komisije.Ako idu na posao sa maskam mogu i da idu na glasanje sa maskama,priča o EPIDEMIJI se ne uklapa u ustav koji jasno tamo i ovde takodje kaže da se izbori vrše LIČNIM i NEPOSREDNIM glasanjem na GLASAČKOM mestu, ko nije došao NJEGOV PROBLEM jer tim se sprečavaju POSREDNICI izmedju glasača i izborne jedinice i time se smanjuje na minimum mogućnost manipulacije glasovima.Tramp će ih dobiti na sudu sigurno bar u jednoj državi jer glasnaje poštom gde 30-50-70% glasača uopšte ne izlaze da NEPOSREDNO glasaju je NELEGALNO i ti glasovi nesmeju da se uzmu u OBZIR to je toliko jasno naznačeno u ustavu da ne može da se ospori na sudu.Demokrater u USA OČIGLEDNO pokušavaju da našteluju izbore i oni će biti PONIŠTENI na kraju.Jedino što je po ustavu moglo u americi da se uradi je da se izbori odlože zbog VANREDE SITUACIJE ali to ne odgovara deep state jer svaki mesec koji tramp provede sa ovim ovlašćenjima koja ima (a to su demokrate izmućkale takodje, jer nisu raniji predsednici imali TOLIKA ovlašćenja tamo ,ali kada vam je poslušni obama pion u beloj kući onda je zgodno da predsednik bude svemoguć)je korak bliže otkrivanju TEŠKIH kriminalnih dela koja stoje iz vrlo krupnih političkih i finansijskih figura u USA. Samo skandali sa berzama i bankarskim sistemom su dovoljni da na STOTINE mućkaroša zaglave ZATVOR,pa zato je i srušen centar njujorka da se unište dokazi ali dokazio POSTOJE i dalje na rezervnim serverima i već godinama mala ekipa ljudi u tajnosti radi na tome da odmrsi ko je šta radio tu i kako.Znaju to u bjadneovom štabu i ne bih se začudio nasilnim pokušajima kada im ne prodje ova izborna PREVARA i prethodni pokušaj državnog udara pod lažnim optužbama za opoziv legalnog predsednika(tek to je poslastica za tužioce)MNOGO toga je NA KOCKI i MNOGO amerriokanca ,previše njih je SHVATILO KO JE KO u ovoj igri,to bez nasilja neće proći eksponiranje zavere i diktature u samom vrhu bilo koje države je uvek krvava priča.SAAD je sassvim sigurno da će doći do nasilja u sledećih nekoliko meseci tamo ovo se ne može i neće završiti u kuloarima.

 3. Gardista says:

  Indijanci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *