ТРАМП СЕ ВАНРЕДНО ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: „У току је инвазија на Америку!“

TRAMP SE VANREDNO OBRATIO JAVNOSTI: „U toku je invazija na Ameriku!“

11 januara 2019

Predsednik SAD Donald Tramp, nakon obilaska američko-meksičke granice, talas ilegalnih migranata nazvao je invazijom na Sjedinjene Američke Države.

Tramp je ponovio da SAD neće biti sigurne dok se ne izgradi zid na toj granici.

„Upravo sam se vratio i situacija je mnogo gora nego što bi iko mogao da shvati – u toku je invazija!“, napisao je na Tviteru Tramp.

KOMENTARI5 komentara

 1. doktrina soka says:

  Narod kojem Amerka pripada ne osvajaju Amerku vec zele da se slobodno krecu.

 2. petrovgrad says:

  Mi imamo naše Šiptare, naravno i ameri imaju svoje. Svako ima svoje Šiptare. Ima da ih pojedu, bledoliki kauboji ima da se pod hitno povuku iz celog sveta da bi sačuvali svoje dvorište. Stižu karioke, huančerosi i ostali

 3. Budi Bog s nama says:

  Ovaj građanin Kejn je drugi Orson Vels. Meksikanci su postali vanzemaljci, on je neke bugarske krvi, jer bugari tako tamane emigrante da ih ovi obilaze u širokom luku. Nije na vreme podigao žicu, ogradu i zid, pa sad kuka. Ovo je slabost amerike, nemaju oni nikakvu odbranu, samo ih valja napasti. Mali kim to zna najbolje.

 4. Budi Bog s nama says:

  Meksikanci su domoroci, južnoamerički indijanci, poreklom inke i maje. One severne indijance su totalno utamanili i istrebili, a ovi južni sada migriraju na sever zemlje na koju imaju više prava od ovih bledolikih doseljenika. Trebaće im sada poručnik Kaster i bitka kod Litl Big Horna. Istorija se ponavlja.

  • Lazar says:

   Bitka kod Litle Big Horna je završila katastrofalno po bledolike. Udruženi Sijuksi, Čejeni i Arapaho, pod komandom Velikog poglavice Bika Koji Sedi, su masakrirali Kasterov konjički puk. Totalno ih razbečili! Voleo bih da se istorija ponovi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *